Angličák píše:Nádhera, ale není to Volha, nýbrž GAZ 13 Čajka...
Přísahám, že to fakt mělo na kapotě původní znáčky Volga s tím ruským G.
Ve čtvrtek sem nahážu odkaz třeba na rajče kde toho bude o hodně víc. Všechno co sem dávám je z telefonu a jsem neustale v pohybu, takže když přijedu do bytu rodiny kde rovnou zalehavam.. Dneska se mi dokonce povedlo v centru Helsinek odchytit stary chevy C/K (či podobnej model pick-upu) a viděl sem jednu hodně stařičkou Alfu Giulietta v krásně syté červené barvě. Bohužel jsem tak trochu pospíchal z prohlídky jednoho monumentu (Helsinkský Varhany) a než jsem vytáhl telefon tak odfrčela pryč.
Jinak musim upřímně říct, že je v provozu jezdí opravdu hodně Aixamů a hodně "princezen" na skůtrech, povětšinou 50tkách co rády brzděj provoz. Nicméně řidiči ve Finsku jsou naštěstí hodně ohleduplný a jezdí opravdu tolik, kolik mají, častokrát míň. Nicméně jak se chovají lidi k motorkám ve většíně je to katastrofa. Před domem má nějakej mladej kluk dva roky starou Hondu CBR 250R na otevřeným nebi a vyloženě neřeší jestli na ni prší nebo sněží. Má ji tam takhle zaparkovanou pořád. Takže většina malorážkovejch motorek je častokrát šíleně orezlá a technicky zdevastovana. Nicméně plasty a kapotáže se tu leštěj tak, že by i Horst nevěděl čim to vylepšit