Rudi píše:ten výkon by mě zabil, vidim to u Dobla 47,5kW plechovka, tam jezdim prostě 9 běžně nicméně u 5l spotřeby benzínu bych hodně počítal, jestli se mi přestavba vyplatí, ale to víš ty sám, na jak dlouho to máš
Tak mě přestavba v PL vyjde na 15.800 bez DPH a s nájezdem jen v "práci" který bude 80.000km za rok + cca 30.000 soukromě , takže životnost auta bude max. 2 roky. Už teď slintám nad Dacia Dokker
wesly.TDI : nám na EKO jezdi vsechny firemni auta... od DCíček po 4,2 TDi
btw: málo LOGANů ....
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
tsy woe koukam ze VT ty moji SPZ se nejak nepovedl ... mno nic neda se nic delat snad priste...
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
JOE: tak to klobouček , se divím, a dost, měsíčné posílám pár Deplhi na repas do PL, servisní zpráva? Špatná nebo nekvalitní nafta, EKO liju do pežota 306 a už podle vůně z výfuku bych to nenalil do Commona
wesly : klobouček pro majitele těch všech aut.... nejlepsi offroad je služebák to si pamatuj ....
LiberaleMiguel2 píše:Venca: Lidl je pro nás moc malý, my potřebujeme celý obchoďák
Tholisi nemáš se za co omlouvat, lidi se můžou ukroutit hlavy když jedu přes město. Když parkuju v centru tak běžně musím odhánět lidi abych se dostal k autu, všichni jsou z toho totálně hotoví, takže jeden nějaký kecálek s Golfem mě fakt nerozhodí i kdyby napsal cokoliv a o to víc si užiju jak se mi před tím budeš klanět
foceno předevčírem v centru města... kde je chyba?
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
LiberaleMiguel2 píše:Viděl bych chybu mezi foťákem a chodníkem, když pan fotograf vyhodí takovou fotku....
řekněme, že jsem to nefotil přímo já... ačkoliv nejde tady ani o kvalitu, ani kompozici, nýbrž Tvé tvrzení s odháněním lidí
a co se týče té kompozice - je to schválně foceno z dálky, aby byly vidět ty davy okolo