Takže, bylo mi jasné, že motor jede jen na tři válce. To je jasné, není vyvážený, proto se tak klepe a i ta ztráta výkonu tomu odpovídala. Takže jsem koupil nové svíčky, protože jsem myslel, že to bude tím. Nebylo, bohužel. Zkusil jsem odpojovat kabely od svíček, to co fungovalo, tak to běželo na dva válce, nicméně právě jeden kabel po odpojení - nenastala ta změna, takže to bude tím. Jenže kabelem to nebude, protože svíčka žhavila.
Takže teď co ?

Ještě po zhasnutí motoru je tam slyšet kratší zvuk, jako když by unikal tlak.... WHAT ?
EDIT:
Nevím, co tomu motoru hráblo, ale najednou to přestal dělat.... nechápu ! Nicméně nahrál jsem video zvuku, který je po zhasnutí motoru (dejte nahlas repráky). Nevím, jestli je to normální, ale je to, jak kdyby tam unikal tlak či co.
ZDE -> http://videobam.com/LFpai
EDIT:
No vážně, teď už to jde v pořádku.... takže jsem vymněnil všechny svíčky za nové a podle mě tam byl nějaký špatný kontakt a jak jsem kvedlal s těma kabelama, tak se to asi chytlo nebo co.... ještě jsem to teď projel a opravdu, jde to samozřejmě ještě lépe, když jsou tam nové svíčky (už stejně chtěly vyměnit).... Nicméně prosím napište něco k tomu zvuku, jestli je to normální, protože mě to tak trochu děsí....