Jo no, kdyz jsem mel asi na 5 minut WP v ruce nejak me to moc nenadchnulo a ani jsem to moc nechtel kupovat, ale mam ted tyden nokii 1020 a uz bych to nevymenil a android uz nechci ani videt...LiberaleMiguel2 píše:Windows Mobile, Windows nebo Windows Phone ?
První je sračka, druhé má každý a na třetí nadává jenom ten kdo to bez předsudků aspoň na pár dní nevyzkoušel
iPhone 6
Moderátor: Rudi
Re: iPhone 6
Souhlas já mám sice jenom L920 ale spokojenost.
- LiberaleMiguel2
920 jsem měl do nedávna, vyměnil jsem jí za 930, těch rozdílů tam sice není moc, ale ta 930 je v každém detailu o chlup lepší, což z ní dělá naprosto boží telefon
a taky je na tom o dost lépe s výdrží

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Vecne dohady dvou taboru iOS a zbytku sveta 
Nevim, nevidel sem ostatni testy jinych telefonu, ale kdyz ma mobil sklo (ne plast) az do kraje, tak co jinyho by to po padu na zem melo udelat? Jasne ze je iP stylovka, to neni odolnej mobil...
Manzelka zasehrozne rada presla ze Samsungu S3mini na ip4 a dle jejich slov by nemenila.

Nevim, nevidel sem ostatni testy jinych telefonu, ale kdyz ma mobil sklo (ne plast) az do kraje, tak co jinyho by to po padu na zem melo udelat? Jasne ze je iP stylovka, to neni odolnej mobil...
Manzelka zasehrozne rada presla ze Samsungu S3mini na ip4 a dle jejich slov by nemenila.
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku

SEAT Toledo II 1.9TDi 81->96kW, -35/-35 KW Suspension - SOLD
Škoda Octavia II FL RS 2.0TDi 125kW DSG
Škoda Octavia II FL RS 2.0TDi 125kW DSG
PitrsCZ: tyhle obrazky jsou udelat na cokoli
videl jsem i srovnani prodeju nexuse a iphonu
)
tak dnes vyslo tohle na phonearene

tak dnes vyslo tohle na phonearene
Octavia II TDI
- LiberaleMiguel2
Benchmarky jsou úplně k hovnu, zvlášť napříč platformami. To je jako říct, že to auto s 2,0 130kW bude pomalé, ale zapomenout zmínit, že váží jenom 550kg 

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
HW v telefonu řeší jenom lidi s Androidem, iOS a WP jedou pořád stejně dobře na všem 

Mám 5ku a jsem s ní spokojený. Trochu se mi nelíbí velikost 6ky, pokud mi nebude vyhovovat zůstanu u 5ky, pokud se to bude dát ještě relativně slušně ovládat, jdu do 6.
Tyhlety věčné debaty, ano je to drahé, možná zbytečné, ale proč ne?. 

Toyota Corolla TS TTE Compressor 165Kw.
Peugeot 106 37Kw.
Peugeot 106 37Kw.
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nelíhnou se poslední dobou ty iPhony nějak často? Nesleduju to, ale nestály se nedávno fronty na ten předchozí?
Nedovedu si představit, že bych měl telefon co nevzládne pád na zem nebo let ze sedačky v autě kamsi na zem. To bych pak dal měsíčně tak 100 tisíc za mobily
Mám N6300 - umí to volant, umí to psát SMS, co víc od telefonu čekat
a už to začíná mít i styl, sice důchodcovskej, ale nevadí 
Nedovedu si představit, že bych měl telefon co nevzládne pád na zem nebo let ze sedačky v autě kamsi na zem. To bych pak dal měsíčně tak 100 tisíc za mobily

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Tak ono dneska skoro žádnej dotykáč jen tak nerozdejchá pád na zem... Mám S4mini od Samsungu, pád cca z metru a displej K.O... S iphonem nemám moc osobní zkušenost, ale několik známých teď přešlo ze Samsungů na Iphony s IOS a docela s tím bojují, ale zase ta rychlost a odezva je prý někde úplně jinde...
Pokud má člověk vše od jabka, tak si myslím, že to to asi funguje dobře a ta synchronizace atd je good, ale pokud má člověk jen iphone, na kompu windowsi atd, tak to musí být asi docela boj... A ta cena mi fakt přijde jako nesmysl...
Pokud má člověk vše od jabka, tak si myslím, že to to asi funguje dobře a ta synchronizace atd je good, ale pokud má člověk jen iphone, na kompu windowsi atd, tak to musí být asi docela boj... A ta cena mi fakt přijde jako nesmysl...
Naposledy upravil(a) Paty47 dne 22 zář 2014 22:41, celkem upraveno 1 x.
The fact that no one understands you doesn't make you an artist! 

Rychlost a odezva je parádní i u WP8. Je dokonce srovnatelná u Lumie 820 a Lumie 520(což je nejnižší řada s WP8 od Nokie), kterou má přítelkyně.
Jen jsem tam nahrál Developer Preview a nejde aktualizovat a kvůli přechodu na oficiální WP8 bych přišel o veškerý postup v hrách
Jen jsem tam nahrál Developer Preview a nejde aktualizovat a kvůli přechodu na oficiální WP8 bych přišel o veškerý postup v hrách

no nevim, já mám galaxy s5570 mini, každý tomu říká že je to největší shiess a on už s menší přestávkou šlape asi 4 rok (zatím nejdyl co mě mobil vydržel), s rootem a custom romkou nemám problém se skoro žádnou potřebnou appkou
další mobil bych kupoval zase asi ťamťung kvůli možným úpravám což iOS asi nepodporuje, ale to nevim, vubec se o apple nezajímám, jen mě baví jak každý urputně brání to co má

- T.i.m.u.r
- Kontaktovat uživatele:
Jak píše m.artty, já mám zas starou Motorolu SLVR L7e a dokud funguje, volá, posílá SMS a vydrží bez dobíjení pár dní, nemám důvod hledat něco jinýho,... A i pak bych docela rád zůstal u klasický koncepce, pokud se něco takovýho ještě prodává.
Ale tak je to na každém; mně stačí telefon jako telefon, někdo raději telefon jako hračku.

Ale tak je to na každém; mně stačí telefon jako telefon, někdo raději telefon jako hračku.

r.v.: 1974 - 55HP/80Nm
(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz
(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz
Ta vydrz je smesna no.. ted mam nokii 520, dostava hodne na prdel a drzi. Minuly telefon to same i po peti letech, proste mi to porad pada at uz z vysky nebo kdyz lezim v garazi a necham ho omylem v kapse atd.. i naradi mi na to kolikrat spadlo nebo jsem dokonce na neho slapnul
Ma mensi kosmeticke vady ale to je tak vse.. Uz se mi ta 520 parkrat dokonce i rozletela.

ja tohle nemuzu rozbit ani kdyz chci
dilensky mobil, vydrzi fakt nesmysl, tech padu, odrenin a nevim ceho vseho a furt funguje...

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
- LiberaleMiguel2
Dacan: na Samsungy se nadává kvůli softwaru, který se časem tak zasračkuje, že je telefon nepoužitelný, s custom ROM se tě to netýká :pivo:
Nokia E7 nesčetně pádů, aji displejem na ostré kameny, jediné šrámy byly v kovovém krytu, displej bez škrábnutí. Lumia 920 otřískaná ze všech stran, displej naprosto v pohodě. Lumia 930 už má taky pár pádů za sebou a displej v pohodě. Asi holt ten iPhone je víc hi-tec na ty pády
Nokia E7 nesčetně pádů, aji displejem na ostré kameny, jediné šrámy byly v kovovém krytu, displej bez škrábnutí. Lumia 920 otřískaná ze všech stran, displej naprosto v pohodě. Lumia 930 už má taky pár pádů za sebou a displej v pohodě. Asi holt ten iPhone je víc hi-tec na ty pády

Nokia 515 - mam ji jako služební a je to fajnT.i.m.u.r píše:J A i pak bych docela rád zůstal u klasický koncepce, pokud se něco takovýho ještě prodává.![]()

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
A presne proto mam iP protoze nemam ani cas ani naladu resit nejaky zasahy do telefonu. Proste vim, ze kdyz ma iP tak si do nej muzu nainstalovat co chci a telefon bude furt Ok.LiberaleMiguel2 píše:Dacan: na Samsungy se nadává kvůli softwaru, který se časem tak zasračkuje, že je telefon nepoužitelný, s custom ROM se tě to netýká :pivo:
A k ostatnim, proboha copak je iP telefon do dilny? To je stylovka a ne odolny telefon

Japonci na konci
- SomČarovný
Mám 5s a těch pádu a karambolů co zažil, si jsem jistý že by přežil jen málokterý další telefon
Nemám žádný kryt, obal nic. Jen holý telefon, vypadl i z kolotoče na beton. Jediné co na něm je, jsou vrypy na kovovém rámečku kolem doloka a lehké škrábance z obou stran. Měl jsem i 4/4s a to je katastrofa na pády. Zadní sklíčko praskne skoro při každém půdu 
A věřím, že kdyby si někdo vyzkoušel práci na všech iVěcech a měl je virtuálně spojené přes iCloud, tak už v životě nechce nic jiného

A věřím, že kdyby si někdo vyzkoušel práci na všech iVěcech a měl je virtuálně spojené přes iCloud, tak už v životě nechce nic jiného

7GTD
s tim souhlasim.SomČarovný píše:
Mám take vše apple positive, ale ze ych do toho nekoho nutil to ne. At si kazdy koupi to co mu vyhovuje. Ja se proste s androidem prat nechtel ac sem jich mel taky x. Pricuchnul jsem pred lety k jabku a uz to spolu par let tahneme . Vlastne od original iphone (2G -1.generace)
Octavia II TDI
když mi spadlo na zem 3GS tak spadlo displayem na kamínek, takže se sklo rozesypalo, za 1800 mi ho vyměniliSomČarovný píše:Mám 5s a těch pádu a karambolů co zažil, si jsem jistý že by přežil jen málokterý další telefonNemám žádný kryt, obal nic. Jen holý telefon, vypadl i z kolotoče na beton. Jediné co na něm je, jsou vrypy na kovovém rámečku kolem doloka a lehké škrábance z obou stran. Měl jsem i 4/4s a to je katastrofa na pády. Zadní sklíčko praskne skoro při každém půdu

u 4kdy už jsem investoval do obalu za 180kč a ten těch pádů zažil..ze 2 metrů na beton, ten hliníkový rámeček ho donutí spadnout právě na něj na bok, nikdy z větší výšky nespadnul na čelo nebo záda. A ten hliníkový rámeček toho vydrží ooopravdu hodně a hlavně se nepojebal uvnitř, narozdíl od galaxy S3 co měla sestra. A ani ji neuznali reklamaci, když ho rozebrali hned to poznali.

Ja mam na l920 gumovy obal a folii... A teď do me... 

- SomČarovný
Blázem: 3gs jsem teda neměl, ale 3G ano a musím nesouhlasit. Za mě nejodolnější telefon od jabka
Pak ze 2-3 metru, 10 minut zahrabaný ve sněhu, atd . . . cokoliv přežil
Ke krytům . . . ano zkoušel jsem i ty nejtenčí gumové pásky atd, ale prostě to pak není ono. Jak z hlediska praktického, kdy ta guma prostě pak nejde vytáhnout z kalhot
Tak z hlediska estetického (aspoň pro mě)

Ke krytům . . . ano zkoušel jsem i ty nejtenčí gumové pásky atd, ale prostě to pak není ono. Jak z hlediska praktického, kdy ta guma prostě pak nejde vytáhnout z kalhot

7GTD
tak přežil i mnoho pádů..ale ten pád ,co ho vysklil by nepřežil žádný telefon. prostě jak spadne na čistý asfalt na kterém leží kamínek o rozměru 3mm krychlových z výšky 1m.. nemůže sklo přežít.. ten náraz pod svou vlastní váhou z té výšky je destruktivní. To by nepřežilo ani safírové sklo..
Do svy Nokie L520 jsem nainstaloval nespočet kravinek a taky beze změny a to je telefon za 3 litry a to ani nemusí mít takovej high tech hardwareGoldies píše:A presne proto mam iP protoze nemam ani cas ani naladu resit nejaky zasahy do telefonu. Proste vim, ze kdyz ma iP tak si do nej muzu nainstalovat co chci a telefon bude furt Ok.LiberaleMiguel2 píše:Dacan: na Samsungy se nadává kvůli softwaru, který se časem tak zasračkuje, že je telefon nepoužitelný, s custom ROM se tě to netýká :pivo:
A k ostatnim, proboha copak je iP telefon do dilny? To je stylovka a ne odolny telefon
Subaru Impreza GT (víkendovka)
Opel Manta B GT/E 2.0i 8v
Honda Accord 2.0is (daily)
Škoda Superb II, 2.0TDI 125kw (daily nr.2)
Opel Manta B 400 + c20xe (zatím pouze polotovar)...
Opel Manta B GT/E 2.0i 8v
Honda Accord 2.0is (daily)
Škoda Superb II, 2.0TDI 125kw (daily nr.2)
Opel Manta B 400 + c20xe (zatím pouze polotovar)...
Nechce se mi hledat foťák, bych to snad i vyoftil. Moje lumia 820 vydržela už tolik pádů, že doteď nechápu že ještě drží. Už jsem jednou měnil plastovej obal, protože mi upad a seskákal celý schodiště a praskl roh krytu. Ničemu to nevadilo, ale nelíbilo se mi to a hlavně jsem kupoval bílou, protože byla výrazně levnější a chtěl jsem stejně jinou barvu. Na displej mi to padá pořád a nic. Upřímně se mi nechce investovat do nového telefonu a tak víceméně čekám, kdy konečně spadne a rozbije se, abych si mohl s klidným svědomím koupit zelenou 930ku...
A to porovnávání hardware je opravdu pro smích. Nejvíc to porovnávají lidi, který vůbec ten výkon nevyužijou
A to porovnávání hardware je opravdu pro smích. Nejvíc to porovnávají lidi, který vůbec ten výkon nevyužijou

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Řeknu ti asi takhle..

http://9gag.tv/p/aKlEnx/this-bending-te ... s?ref=fbl9" onclick="window.open(this.href);return false;

http://9gag.tv/p/aKlEnx/this-bending-te ... s?ref=fbl9" onclick="window.open(this.href);return false;
už i mixér
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....