iPhone 6

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: iPhone 6

Příspěvek od Zemi »

Jediny co mi z Nokii N78 a N82 chybi v mym HTC M8 je FM Transmitter... To je tezka vychytavka...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

niemand
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

Zemi: mně na N82 chybí celá N82. Poté, co mi začala ničit baterie (během půl roku nafoukla 3, z toho jednu tak že vyletěl kryt a utrhlo se z něj jedno "držátko"), tak jsem koupil dotykáč s Androidem. Už je to přes rok a na těch pitomejch krámech se prostě nedá normálně psát, takže až odejde do háje, tak se vracim ke staré cihlové Nokii.
A car isn't an object, or something you own... it's a part of you!

Mercedes-Benz ML320 CDI

All pizza and no pizza makes pizza a pizza pizza.

Drive hard. Die last.

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Jestli chceš něco "na čem se dobře píše", tak vem Nokii E6 :-)

V mém okolí už většina lidí přešla z Androidů na Lumie a všichni si to pochvalují :D
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Jarbi

Příspěvek od Jarbi »

niemand: nejseš náhodou "ten" niemand z ForumNO? To se potom musíš k nokii vrátit :D

niemand
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

Jarbi: a hele :D Jo, jsem ten nýmand z ForumNO. Jak je ten internet malej :lol:

EDIT: tvl ono to forum zase jede, proč mi to nikdo neřekl :D

LiberaleMiguel2: qwerty nevim, s tim jsem zkušenosti neměl, ale nejlépe se mi psalo vždy na klasické alfanumerické klávesnici.
Naposledy upravil(a) niemand dne 25 zář 2014 18:36, celkem upraveno 2 x.
A car isn't an object, or something you own... it's a part of you!

Mercedes-Benz ML320 CDI

All pizza and no pizza makes pizza a pizza pizza.

Drive hard. Die last.

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

To ja jsem bezne nasranej z psani na M8 pac mam misto prstu poloparky... S tim nic neudelam... Jsem s nim ale velice spokojen tak ci onak...

tel. 608 372 848

Jarbi

Příspěvek od Jarbi »

Zemi: zkus takový ty jiný klávesnice, třeba minuum, 8pen ..

niemand: Já tam taky teď vlezl a divil sem se :D

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Super klávesnice je TouchPal. Swipování jsem na chuť nepřišel, ale na jejich systém tří znaků na jedný klávese nedám dopustit. 8)
✠Luftwaffle✠

don

Příspěvek od don »

E6 má qwerty? Já myslel že E7???
Malinké OT: má někdo N1520 rozhodl jsem se že po vašem vychvalování N930 půjdu do nového telefonu ale rozdíl mezi 1520 a 930 je cca. 1000.- rozdíl. Co Windows? Mám E7 a symbian = katastrofa, ale telefon jako takový super, jen už to chce změnu.

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Mam Swiftkey.... Dobre naseptava....

tel. 608 372 848

Jarbi

Příspěvek od Jarbi »

don: E6 http://www.mforum.ru/cmsbin/2011/16/0_A ... 00x531.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; , 1520 má displej 6", 930 má 5" hlavní rozdíl, jinak v podstatě to stejný. Win si musíš zkusit sám :D já měl WP pak android a ten sem po měsíci prodal a koupil zas WP

LiberaleMiguel2

Obrázek

E6 ;-) má taky, vzhledem ke konstrukci, obrovskou baterku, takže se výdrž nepočítá na hodiny, ale na dny. Jinak ale je to to samé co E7

Rozdíl mezi 1520 a 930 je jenom ve velikosti(a 1520 má taky větší výdrž díky větší baterce). Kámoš 1520 měl a hodně si jí vychvaloval, jenom ta velikost už holt není kapeaní ani s velkými kapsami, takže přešel na 930 a komentoval to pak jenom tím, že si musí zvykat, že 930 už nevydrží dva dny zápřahu 8)

Co se WP týče, tak je to prostě jiné, než Symbian nebo Android, ale když k tomu člověk nepřistupuje vyloženě s odporem, tak si prostě za pár dní zvykne a pohoda :-)
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

kony5

Příspěvek od kony5 »

první dotykač sem měl htc s windows - komplikovane ovladaní ale ten htc touch byl super...fungoval přežil pád i utopení až odešel reprak protože sem na něj nabrousil špony .... pak dell streak 5... tehdy super foun velky displej to bylo super ale do kapsy velky a 4x sem měnil displej protože hned praskl... baterka na nic... pak nějaký samsung dotyk tenm leži v šupliku to byla hruza ..tuším s1.... pak htc butterfly (dovoz usa)... super foun ale odešel displej uznano v reklamaci - pak zopo c2 a ten je asi nejlepší co jsem měl ale bohužel praskl displej po malém pádu (jen se sklouz) a ted huawei p6 ... nejhorší telefon co sem měl .. ostry hrany že tě to při telefonovaní řeže do ucha... rozpada se (doslova) - odpadl mi zadní kryt a kus rámečku (prý je z jednoho kusu hliníku :lol: :lol: ) ...a hlavně totálně zasekaný... 1 za hodinu se sam vypne... nejde sim atd...brzo už jde na reklamaci a vracim se k zopu kde sem si vyměnil displej ... až praskne znovu což se snad dlouho nestane uvažuju o nokii s win nebo tom iphonu novem ale androida už asi ne to je přehlceny vším možným a pořádně to nejde... ale u iphonu se mi nelibi velikost displeje .. má to 4,7 displej a velke je to pomalu jak ten první dell streak... a ten 5,5 už vubec to už je jak tablet....

don

Příspěvek od don »

Jarbi: díky moc za vysvětlení . Jsem myslel že tam je rozdíl bůh ví v čem:)
Liberál: Líbí se mi ta 1520 pravě kvuli velikosti ( internet , lepší přehled) rád bych si tam hodil navigaci, i proto ten display.

LiberaleMiguel2

Navigaci už tam mít budeš :-)

Holt zajdu do obchodu a vyzkoušej, tady ti už poradit nejde, akorátu té 1520 fakt nepočítej s nošením v kapse. Kámoš měl akorát problém u 1520 nacpat jí do držáku v autě a napasovat pod sklo :D ale to už jsou jenom detaily :-)

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

Obrázek

Libor12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor12 »

Má ten "božský" iPhone 6 za 30 litrů obyčejné FM rádio? ? ? WIN 8.1 super. Chce si to sednout,prohrabat se tím a personalizovat. Je rychlý,nekouše se,nevypíná ... je fakt že kvůli té baterce u 930ky si držím právě tu E52. Ta prostě drží a drží a drží,pak jen vyměním baterku a další týden k dobru. Můj názor na to co moštárna předvedla s tím FW je neustálý tvrdý konkurenční boj a i programátor je jen člověk a ve stresu se dopouští chyb...
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/

Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP

PitrsCZ

Příspěvek od PitrsCZ »

spek
Přílohy
iPlane.jpg
SEAT Toledo II 1.9TDi 81->96kW, -35/-35 KW Suspension - SOLD
Škoda Octavia II FL RS 2.0TDi 125kW DSG

Fresh

Příspěvek od Fresh »

Mám iP4 kterymu uz letos tahne na 4 roky.. 2x utopenej (jednou v kýblu s vodou, jednou v pivu).. Vymenenej 1x displey (fatal pad na beton), 1x tlacitko Home a 1x baterka.. Jinak krome ty jedny vymeny skla ma za sebou nespocet padu (schody,beton,dlazdice), ran a trýznění a naprosto v pohode (podotykam ze obal, kryt atd. nezna)..Jinak co se tyce softu bez problemu az na to ze uz uplne nezvlada ty posledni aktualizace iOSu a nektery aplikace se nacitaji dlouho, treba nez mi nabehne FB tak kolikrat vykourim i cigaro ale z celkovyho hlediska, a kdyz prihlednu na stari,tak na nej nedam dopustit.. Kdyby byla ta 6-ka v takovy kvalite a takova pecka jako tehda za novoty byvala 4-ka tak do ni jdu hned, ale v tuhle chvili radsi pockam nez si mi rozsype a pak si koupim 5S protoze precejenom uz sem na iP zvyklej a vyhovuje mi..
FoFo ST225

xciba

Příspěvek od xciba »

tak tak, kdyz to vemu svojim pohledem klidne bych do IP 6 (4,7) celkem sel, za posledni 2 roky se mi ze stridani telefonu stal skoro konicek :lol:
z velkeho dispu me vylecil galaxy note, ale zase ted si bracha na me doporuceni koupil G3 a to se celkem uz da nosit a dokonce i ovladat:)
K Iphone me tahne jeste o stupen lepsi fcnost nez na WP 8.1, tedka mam lumii 1020 zlutou :lol: a navic jeste mam macbooka, tak je to celkem pochopitelne:), ale i tak jsem sveho casu vymenil IP5 za 1020 8)
nicmene ta 930 uz se mi zda fakt nesmyslne tezka, ale zase je to z duvodu prave toho ohybani, co si budem povidat hlinik je proste mekky material a Iphone je jen vysoustruzena tenka vanicka.. :(
Kazdopadne ta cena IP6 je celkem nesmysl, ale u nas je casto tak 1000-2000 mensi jak v Nemecku, ovsem i tak drahe...
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI

LiberaleMiguel2

Lumie je těžká kvůli cívky pro bezdrátové nabíjení 8) přece jenom, je to prostě kus mědi, který nejde nijak ojebat :-)

xciba

Příspěvek od xciba »

ale jde:) podivej se na G3, to je tenke a lehke na tu uhlopricku a taky ma bezdrat:) 8) navic lumie ma asi 4x silnejsi material jak Iphone :lol: , proste snad vsechny lumie krom 925 jsou celkem vetsi kostky:) ale zase to je jejich design a pevnost:)
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI

Jarbi

Příspěvek od Jarbi »

http://youtu.be/IROcoJeVfSI" onclick="window.open(this.href);return false;

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

Libor: pokud chceš poslouchat v dnešní době, cloudových služeb na veškerou hudbu, FM radio na telefonu, tak si nekupuj smartphone..jednoduchý jak facka :lol:

..a to je přesně ono, jaká skupina lidí kritizuje nové smartphony...nakonec z nich vypadne, že telefon mají pouze na volání, smskování a na "ímejly"..a proč by teda za to měli utrácet takový nehorázný peníze..asi takový srovnání, proč si lidi kupujou supersporty za x mega, když jim k přemístění z bodu A do B stačí ojetá fábka? Trochu relevance a tolerance, než začnete všechno hanit.. 8) svou cílovku si i6 najde - a úplně nejlepší je hanit něco, co vidím jenom z videa a neměl jsem to nikdy v ruce (kdo z vás má koule na to, vzít novej telefon za 30 litru a vší silou ho ohnout, jestli neměl týpek z videa jenom maketu?..) :lol:
...

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Pri tom odberu a shlidnuti jim YouTube plati tolik, ze si muzou koupit novyho i6 kazdej den. :o)

tel. 608 372 848

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Nejlepší jsou ovečky co se do krve bijou za apple :lol: Nejde ani o to že to člověk nevyužije. Ten harwdare co dnešní mobily mají nevyužije 95% uživatelů, ale o to že člověk dostane stejnou kvalitu za menší peníze někde jinde...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

mluvíš i o kvalitě prozákaznického servisu a celkové kvality komunikace, doplňkových služeb apod? :D třeba u čínskejch sraček typu huawei - hardware super...ale co dál? máš zkušenosti s případnou reklamací? Já ano a je to smutný..za stejný peníze dostaneš stejný funkce, ale kvalitu moc ne

Nejsem zarytej applista ani náhodou, dokážu uznat chybu, když se jim něco vysere, viz. třeba iP4s, kterej jsem reklamoval, a ten telefon mě občas pořádně sere...ale pořád "kopu" za kvalitu služeb, ať už spojených s nákupem a komunikací mezi zařízeními apod - a o tom ten apple, bohužel, ať se vám to líbí nebo ne, je 8)

a ovečky jsou právě ti, kteří "jenom kecají", neměli to v životě v ruce a když jo, tak jim to přišlo na hovno, protože to ovládání snad ani jednodušší být nemůže..ale každýmu sedne něco jinýho..názor beru od objektivního člověka, kterej si vyzkoušel pár věci a nepřidá se ke skupinám jen "protože ostatní.." 8) ..a když si někdo pořídí iphone, protože slyšel, že je dobrej a nesedí mu, tak to pak chápu. Ty produkty jsou tvořený záměrně tak, aby dávaly smysl až v nějaký společný interakci s více zařízeními
...

Jarbi

Příspěvek od Jarbi »

Ritchma píše:ale o to že člověk dostane stejnou kvalitu za menší peníze někde jinde...
Třeba kde? :computer:

LiberaleMiguel2

třeba z Finska(teď už Redmondu) ;-)

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

Jord píše:mluvíš i o kvalitě prozákaznického servisu a celkové kvality komunikace, doplňkových služeb apod? :D třeba u čínskejch sraček typu huawei - hardware super...ale co dál? máš zkušenosti s případnou reklamací? Já ano a je to smutný..za stejný peníze dostaneš stejný funkce, ale kvalitu moc ne

Nejsem zarytej applista ani náhodou, dokážu uznat chybu, když se jim něco vysere, viz. třeba iP4s, kterej jsem reklamoval, a ten telefon mě občas pořádně sere...ale pořád "kopu" za kvalitu služeb, ať už spojených s nákupem a komunikací mezi zařízeními apod - a o tom ten apple, bohužel, ať se vám to líbí nebo ne, je 8)

a ovečky jsou právě ti, kteří "jenom kecají", neměli to v životě v ruce a když jo, tak jim to přišlo na hovno, protože to ovládání snad ani jednodušší být nemůže..ale každýmu sedne něco jinýho..názor beru od objektivního člověka, kterej si vyzkoušel pár věci a nepřidá se ke skupinám jen "protože ostatní.." 8) ..a když si někdo pořídí iphone, protože slyšel, že je dobrej a nesedí mu, tak to pak chápu. Ty produkty jsou tvořený záměrně tak, aby dávaly smysl až v nějaký společný interakci s více zařízeními
Hezky sepsáno, ale hold někdy nezbude na to mit pravy "objektivni nazor".

Pro běžnýho člověka, kterej volá, píše a občas kouká na internet je hlavním parametrem cena, pak řeší jestli to má jako fajnovku k módě nebo jestli chce jit s dobou 8)
Třeba oná "sračka" Huawei jak píšeš je telefon, kterej mám momentálně a když pominu to, že mi jednou vylitl v 70 z nezapnuty kapsy a jenom se "vysypala" baterka a podobny blbosti, myslim, že to takovej sráč není
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“