Fotky aut z ulic
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Fotky aut z ulic
No, popravdě bylo dost plný. V okamžiku fotky ne, ale předtím i potom jo. Samozřejmě chápu tohle stání u nákupáku někde daleko, ale tohle mi přišlo jako vyjádření "moci"...
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Partkuju takhle už i na plném parkovišti. Na levé straně auta mám asi 5 důlků a už mě to prostě nezajímá. Dukud si čecháči neuvědomí, že někdo má auto rád a nechce mít obitou popolnici, tak to měnit nebudu. Mám jebku za cca 40 tisíc, ale nechci mít obitej vrak.Gooder píše:Kane13: Pokud bylo parkoviště relativně prázdný, nic proti tomu nemám. Až se ostatní naučí parkovat a otevírat dveře, pak neřeknu. Pokud je dost míst na parkovišti, tak podobně taky parkuju třeba na druhým konci od prodejny. Ať si někdo držkuje, ale můžu s klidem odejít, že bezproblému nastoupím a že nebudu mít omlácené dveře
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Tohle všechno chápu. Ale kus dál bylo prázdný parkoviště a frajer to hodil cca 20 m od vchodu do hotelu. Já přijel s autem plným věcí a musel jsem je tahat přes dvě parkoviště. Jinak tvůj přístup, martty, chápu...
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
- LiberaleMiguel2
Parkuju zásadně čím jak nejdál od vchodu to jde a stejně s emi často stává, že na naprosto prázdném parkovišti, na tom nejvzdálenějším konci se těsně vedle mě nacpe nějaký ocas 

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Parkuju stejně.. Od doby co jsem seděl takhle v autě a přišla jedna madam a plným švihem mi jebla do auta dveřma i když mě viděla. Tzn. ostatní mám v <>, prostě stojím na dvou místech.
Tak ty stejne jeste musis odhanet ty davy lidi ne?LiberaleMiguel2 píše:Parkuju zásadně čím jak nejdál od vchodu to jde a stejně s emi často stává, že na naprosto prázdném parkovišti, na tom nejvzdálenějším konci se těsně vedle mě nacpe nějaký ocas

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- LiberaleMiguel2
občas
to právě spíš jenom když parkuju moc na dosah 

tvl, už bych sedělhabitat3 píše:Parkuju stejně.. Od doby co jsem seděl takhle v autě a přišla jedna madam a plným švihem mi jebla do auta dveřma i když mě viděla. Tzn. ostatní mám v <>, prostě stojím na dvou místech.

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
neboj, pojištovna by ti to proplatila i kdyby sis ty dveře rozmlatil klidně sám 

- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nechci mít důvod opravovat dveře. Chci aby lidi používali hlavu.. 

toho vzorku

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
kam jsi to zase cestoval 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Gruzie, odtamtud mi volali i zájemci na MG 

VW - Very Wonderful
tam dožívá většina evropskejch aut
tak 1/3 tam je praváků
tak 1/3 tam je praváků
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Co je to proboha na páté fotce? To s tím nápisem Toyota....
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
žeby nejaky místní yaris? 

toyota will vs
- SomČarovný
Šetřit se musí všude 

nekreslil to náhodou Kabaň 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
a poslední

tu toyotu vim že je v gran turismu, ale teď když vim jak se to jmenuje, tak jsem hledal obrázky a jako řeknu vám, interier, to nechceš 

jarouši bude pak dávat i někam nějakej report z "výletu"?
fotky hodně zajímavý 

VW - Very Wonderful
Žitovo orunovaný Porsche.... na Vyšehradě (kde taky jinde)
tak určitěě, akorát sepisujemeRudi píše:jarouši bude pak dávat i někam nějakej report z "výletu"?fotky hodně zajímavý

- phaeton_esc
občas tam stává i bílý a nedávno jsem viděl i orunovanou PanameruKane13 píše:Žitovo orunovaný Porsche.... na Vyšehradě (kde taky jinde)

Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8
- F.l.a.n.e.l.
těch orunovaných sporťáků je vícerophaeton_esc píše:občas tam stává i bílý a nedávno jsem viděl i orunovanou Panameru

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

- phaeton_esc
tak přesně tohle bílý jsem tak ještě neviděl

Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8
nám tady teď jezdí jiné obludy...
http://youtu.be/yCjR3Qju3W8" onclick="window.open(this.href);return false;

http://youtu.be/yCjR3Qju3W8" onclick="window.open(this.href);return false;
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto