Papíry nejspíš "zmizeli" z povrchu zemskýho....., je to v odhlášce na člověka kterýmu jsem to já kdysi dávno prodal, ten to nedohlásil a prodal někomu dalšímu, od kterýho jsem to koupil já bez papírů a bez smlouvy s tím že mi pak techničák až ho někde najde dopošle....nedoposlal a telefon taky už neexistuje, koupil jsem to v podstatě jako skelet za bůra a tak to i prodával no
Jediný řešení že můžu zkusit někde vyštrachat smlouvu kdy jsem to v roce 08 prodával a přes plnou moc zkusit vyladit duplikát, pokuď ty papíry někdo nezrušil....
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
No je v automatu, který si to drží na uzdě. Když ale šlápneš na plyn, tak se dějí věci. A zvuk to je precizní orchestr... tím si mě získala úplně
Strašně tam ale chybí 6 stupeň.
Příjemná Vectra... mít to náhon na správná kola, tak bych měl nástupce Omegy... takhle s ní budu jezdit do důchodu
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
takže voda na náplavce už je čistá... skoro stejné foto je z důvodu zrcadla, takže sem chtěl vyzkoušet jaký bude rozdíl při stejných podmínkách.... a je to dost vidět
Vectra je celkově fajn auto, jen kdyby tak nehnila
Ale máš to pěkný
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
ti dva panove zleva nemaj jednu nohu....auta v automatu asi .....
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly