A aby bylo na co reagovat, tak mám na začátek jednu otázku. Motor C20le používán u Daewoo espero je vzhledově totožný s motorem Opel C20ne. Zajímalo by mě použití svodů. Budou z C20ne pasovat na C20le ?

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
To si na tebe budu muset vzít kontakt.. A na něčem se určitě domluvíme..Lordík píše:nejsnažší a nejlevnější možnou variantou bude zabudování místo tvého c20le (77kw jestli jsem dobře našel) nahradit klasickým c20xe (110kw) pokud budeš chtít nějaký tu mám (3x) i s převodovkama a všímnebo jestli chceš 2.6 V6 130kw
všechno mám.. dokonce i ty letka se tu válí dvě
A směješ se mi ? Nebo jak to mám jako pochopit.. Od někoho kdo má v podpisu 2x Daewoo je celkem ostuda, že nikdy neslyšel o Esperu 2.0 16V.JRD McLAREN píše:ESPERO .. ?? dvojliter .. ?? 16ventil .. ???
..to slisim prvne ...
To jsem si původně taky myslel, ale pak sem si to někde přečetl a bylo po myšlence.. Jen nevím kde.. V papírech od auta možná... Něco snad najdum.artty píše:Koukal jsem na obrázky toho motoru (c)20le a je to (c)20ne s jiným rozdělovačem a egrem. To 16V nebude...
Nezlob se, ale když je to tam napsané, tak ano...JRD McLAREN píše:..prosim ta, si schopny od pohladu (pod kapotu) rozoznat 8Ventil motor od 16Ventilu .. ??
hovoria ti nieco skratky OHV, OHC, CIH, DOHC , SOHC ..??
Navíc OHC má jen jednu vačkovou hřídel a DOHC dvě... netuším kam by se u C20le ( OHC ) ta druhá vlezla... leda tak do kufru... Já na ty motory moc nejsem... to už jsem zmiňoval .. ale až tak tupej nejsem abych nerozeznal OHC od DOHCJRD McLAREN píše:..prosim ta, si schopny od pohladu (pod kapotu) rozoznat 8Ventil motor od 16Ventilu .. ??
hovoria ti nieco skratky OHV, OHC, CIH, DOHC , SOHC ..??
Zní to blbě co..JRD McLAREN píše:takze mas OHC a 16Ventil ..ANO ..??
Takto to tam nevypadá. Vím jak to tam vypadá... Tak sem hold napsal blbost to je toho. Žádnej učenej z nebe nespadl.. Ty budeš asi vyjímka. ..Jinak odhaduji, že je to 1.5 16V ..JRD McLAREN píše:no ..tak sa chod potom pozret pod kapotu. ...
ci ti to tam nevyzera nejako takto ..
..a ty chces ist teda s takymto pristupom, menit motor ..Tak sem hold napsal blbost to je toho.
možná příště nebuď tak chytrej a startovací od začátkuzdvojta60 píše:A směješ se mi ? Nebo jak to mám jako pochopit.. Od někoho kdo má v podpisu 2x Daewoo je celkem ostuda, že nikdy neslyšel o Esperu 2.0 16V.JRD McLAREN píše:ESPERO .. ?? dvojliter .. ?? 16ventil .. ???
..to slisim prvne ...
Toho jsem si všiml .. DěkujuJRD McLAREN píše:Lordiku, .. stavim sa stebou o 1000korun ceskosloovenskych, ze nebudes mat vse co bude potrebovat ...![]()
To zdvojta60:.. nauc sa citat medzi riadkami, mas tam odomna aj zoznam motorov, ktore mas hladat...
(na tomto fore je velmi malo ludi, ktorym som ochotny poradit, ale musia si to dotycny zasluzit - ukazat ze maju aspon zakladne vedomosti o problematike)