Motory Opel

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

zdvojta60

Re: Motory Opel

Příspěvek od zdvojta60 »

Lordík píše:no co tak se spletl, odpuštěno...

pokud budeš mít zájem není problém ti c20xe (16ventil) s převodovkou elektrikou a vším co potřebuješ dodat :) když tak SZ :D
Už jsem ti psal .. :) A jinak díky ;)
Daewoo Espero 2.0

pufko

Re: Motory Opel

Příspěvek od pufko »

zdvojta60 píše:Dítě.. Aha.. Já uznal chybu a nad nikým se tu nevytahuju... Za to on se do mne naváží furt a ne jen tady .. Pokud chce řešit, že jsem napsal blbost a není schopný říct OK stane se, já ti to říkal a raději mi poradit, tak na to ať si najde někoho jiného... Jen jediný člověk mi tu nabídl motory .. Všechno ostatní je naprosto o ničem...
Čo očakávaš ked si ani nenapísal čo presne chceš robiť ? Na začiatok si niečo splietal o ".. Chtěl bych kompresor .. možná karburátory .. laděný svody a komplet nerez výfuk .. atd .. Snad je to jasné.."

Z tohto je jasné že nevieš do čoho ideš, nemáš absolútne predstavu o tom čo tie úpravy znamenajú z finančného hladiska a ked ti tu teraz niekto napíše že sa to môže vyšplhať na 4000-5000€ tak asi povieš že serieš na to...
Ak do toho nechceš sypať vela grošov tak zabudni na nejaké výraznejšie navýšenie výkonu, ak si myslíš že si na všetko vystačíš dielami z rozobratých áut za pár šupov tak si na omyle.
Ale ak ťa to upokojí tak nie si prvý ani posledný.
Ak sa ti žiada výkonu a nie si dostatočne znalý, tak najlacnejšia cesta je vždy kúpenie seriového auta s požadovaným výkonom, lebo navyšovanie výkonu systémom pokus - omyl môže stáť aj 1000€ naviac

By ma inak celkom zaujímalo čo by si vlastne očakával ak by si vymenil zvody a dal celonerezový výfuk, lebo ja to vidím na také navýšenie výkonu , ktoré ani nerozoznáš, už len preto lebo by si ten výfuk riešil svojpomocne. Určite velká rúra od predu do zadu, kopec revu a prínos nula. Si niekde naštuduj čo sa stane ak zväčšíš priemer potrubia

Úpravy o ktorých si hovoril na začiatku sú skôr pre ludí ktorý nevedia čo s peniazmi, alebo pre ludí ktorý presne vedia čo treba robiť

Napríklad tento by ti určite vedel poradiť ako z atmosférického motora vydolovať takmer dvojnásobný výkon http://fiat-bravo.autobazar.eu/18-gt-16v-id5378951.html" onclick="window.open(this.href);return false; zo 113PS pomocou chipu 200PS, skrátka kúpiš červený sprej a veko motora nastriekaš bez jeho demontáže, trochu niekde napcháš noviny, niečo olepíš páskou aby si neogrcal pol motora

Odpovědět

Zpět na „Pokec“