*-* ! M O V E M B E R ! *-*
Moderátor: Dave0401
Re: *-* ! M O V E M B E R ! *-*
ja to po 10 dnecj s vysledkem lame shodil. 

- F.l.a.n.e.l.
ze mě určitěBIGPAPA píše:a zrovna flanej vypadá na šaška co ma respekt

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Rudi píše:... já myslim, že todle je zrovna jedno z mála témat, který se tady za poslední měsíce celkem povedlo...
Díky Rudi....beru to tak trochu jako pochvalu, když jsem toto téma založil

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
a bylo jedno super tema.... nez se jeden kokot rozhodl ho zase a opet znicit.... nepremyslel si nad darwinovou cenou ? smutno by nam nebylo....
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak ja to fakt vydrzel a to i pres to ze jsem musel absolvovat foceni na tricatinach me svagrove.
Bylo to fakt narocny pac jsem asi vypadal jak nejvetsi debil. Na druhou stranu diky tomu jsem oslovil spoutu lidi kolem sebe protoze dost lidi se me nebalo zeptat proc jako kreten vypadam.
Kazdopadne jsem si to uzil a schvalne jsem ho pestil tak aby vypadal co nejsileneji. Pristi rok jdu do toho zas!!
Jinak panove priznejte se..Kdo iho i voskoval ? Ja do toho sel a efekt fantastickej!! Vypadal jsem mnohem hur.
Bylo to fakt narocny pac jsem asi vypadal jak nejvetsi debil. Na druhou stranu diky tomu jsem oslovil spoutu lidi kolem sebe protoze dost lidi se me nebalo zeptat proc jako kreten vypadam.
Kazdopadne jsem si to uzil a schvalne jsem ho pestil tak aby vypadal co nejsileneji. Pristi rok jdu do toho zas!!
Jinak panove priznejte se..Kdo iho i voskoval ? Ja do toho sel a efekt fantastickej!! Vypadal jsem mnohem hur.
" www.autowerks.cz "
můžeš to brát na plno jako pochvalu, stejně tak všichni, kdo sem loupli fotkubarry píše:Rudi píše:... já myslim, že todle je zrovna jedno z mála témat, který se tady za poslední měsíce celkem povedlo...
Díky Rudi....beru to tak trochu jako pochvalu, když jsem toto téma založil

Já to teda nechával jenom růst, lehce zastřihával a vydržet se to dalo. Lidi na to dost čuměli, někteří i nechápali smysl toho, ale na konci se smáli všichni. Nejhorší byly poslední dny, kdy sem dostal rýmu

Kašlete na něj a nereagujte na něj, ono ho to přestane bavit a zejtra stejně končí

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Uklizeno...
Omlouvam se, ale drive jsem se nedostal na TF.
Omlouvam se, ale drive jsem se nedostal na TF.
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud muzu rict neco i za admina, se kterym jsem v kontaktu, tak to napisu zde poprve a naposled, specialne pro uzivatele LiberalMiguel: tvoje chovani je opakovatelne nevhodne a urazlive, pokud ti tady kazdy vadi a prekazi, ze mas neustalou potrebu nekoho urazet a do nekoho se navazet, nediv se pak stejny reakcim vuci tobe od druhych, tak ten definitivni ban dostanes opravdu bez vyzvani, pak si muzes ji brecet treba na hlavni nadrazi, ale jak jsem jednou uz rikal, zamysli si se nad svym chovanim a jednanim, za ktery jsme kazdy zodpovedny, pokud mame obcansky prukaz a pak tedy nasledne musi umet nest nasledky za sve jednani a chovani. Tim bych to ukoncil a mrzi me, ze toto tema bylo takto znehodnoceno takovym clovekem.
Dave klidne to tady promaz
Dave klidne to tady promaz

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Tak kdo to shodil a kdo si oblibil knirek ?
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
pár dnů mi chyběl, ale shodil jsem ho... 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
sice už mě poslední dobou hodně sral, zvlášť při rýmě, ale ty první dny bez něho sem si připadal divně, jak malej klučina 

VW - Very Wonderful
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- F.l.a.n.e.l.
any new facephoto? 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

skoncim zas akorat s vysledkem lame. 

zítra se asi poprvé oholím a budu zase za <>

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%