2.0 TDI CR 125kW - vybrace motoru za studena
Moderátor: Idaho
2.0 TDI CR 125kW - vybrace motoru za studena
Rád bych požádal o radu:
mám A4řku z roku 09 a najeto 92tis. Vše funguje dobře až na to, že když je motor studený, tak při neutrálu neskutečně vybruje a to až tak, že se celé auto třese:( Když přidám trochu plyn, tak to okamžitě přestane a začne opět při volnoběhu.
Po zahřátí je vše v pohodě a auto se chová kultivovaně, jako by se nic před tím nedělo.
Věděl by někdo co s tím?
mám A4řku z roku 09 a najeto 92tis. Vše funguje dobře až na to, že když je motor studený, tak při neutrálu neskutečně vybruje a to až tak, že se celé auto třese:( Když přidám trochu plyn, tak to okamžitě přestane a začne opět při volnoběhu.
Po zahřátí je vše v pohodě a auto se chová kultivovaně, jako by se nic před tím nedělo.
Věděl by někdo co s tím?
- SomČarovný
Re: 2.0 TDI CR 125kW - vybrace motoru za studena
má to dvouhmotu setrvák? Občas při určitých otáčkách vIbrují
hezkej nájezd u manažerskýho auta 10tis za rok 
Dacan: má to dvouhmotu

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
reakcni vzpera? nebo jinej silac? (motor, prevodovka)
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
To by mohlo byt - pry je to dost častá závada. Jen dívný, ze to děla přesně po výměně oleje, všech filtru a svíček... Nemůže to nějak souviset?Dacan píše:má to dvouhmotu setrvák? Občas při určitých otáčkách vIbrují
Hm, v těch názvech se moc nevyznám:( Co by to obnaselo za opravu? A co finančně?crocjirka píše:reakcni vzpera? nebo jinej silac? (motor, prevodovka)
Diky
je to silac kterym je spojena napravnice s motorem..
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
umíš počítatBIGPAPA píše:hezkej nájezd u manažerskýho auta 10tis za rok

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
+1, krom toho A4 podle mě není manažerský auto. To spíš A6
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Napadli mě úplně přesné reakce, ale nechtěl jsem to zbytečně rozmazávat...
Pokud to dělá po nějakém zásahu, tak bych se prvně podíval na věci, co jsou potřeba rozebrat pro ony zásahy. Může se stát, že se něco zapomene dát zpět, neutáhne atd...
Pokud to dělá po nějakém zásahu, tak bych se prvně podíval na věci, co jsou potřeba rozebrat pro ony zásahy. Může se stát, že se něco zapomene dát zpět, neutáhne atd...
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
- LiberaleMiguel2
A jestli ten servisní zásah dělali v servise, a nedělal sis to sám, tak jim to tam prostě zajeď vyreklamovat 

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Ok a poradil bys mi, pod jakým nazvem to na netu hledat a odhal cenu opravy? Silac mi nic neříká:(crocjirka píše:je to silac kterym je spojena napravnice s motorem..
Jediný zásah byl ta servisní prohlídka a předepsané výměny. Od te doby jsem nejezdil cca 3tis km a když jsem jim to reklamoval, tak mi bylo řečeno, ze asi neodvzdusnil naftový filtr a ze by tam mohl byt tedy vzduch. Takže jsem to nechal udělat a děla to stejně...LiberaleMiguel2 píše:A jestli ten servisní zásah dělali v servise, a nedělal sis to sám, tak jim to tam prostě zajeď vyreklamovat
Co ty svíčky, to asi nemůže mít vliv nebo jo?