Vyber navigace ?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Lamik

Vyber navigace ?

Příspěvek od Lamik »

Existuje navigace ktera by umela naimportovat trasu treba z Google maps z PC. Ze si v pc seradim treba 12 mist jak chci a pak to jen presunu?

a druhy dotaz: existuje navigace kde si muzu sam urcit maximalni rychlosti? resp. rychlosti s kteryma to pocita kdy mam na misto dojet. Protoze opravdu nemuzu s 5tunovou soupravou jet po dalnici 130 :D atd.

Klidne aplikace pro telefon ale radsi bych obyc klasickou navi. Protoze mi furt nekdo vola a tim mi schodi navi...
Jsem to já jak zamlada :) Vaše L.A.M.A.

LiberaleMiguel2

Re: Vyber navigace ?

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Z Google maps do Android navigace by měly jít importovat průjezdní body, jestli celá trasa, to už nevím. Totéž umí aji Here od Nokie.

To s tou rychlostí budou umět navigace pro kamióny, tam si vybereš aji výšky podjezdů atd, ale ty většinou stojí raketu
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Lamik

Příspěvek od Lamik »

jak to nasvihas do HERE? sem asi blbej :D teda asi urcite mam forda ale to je vedlejsi :D
Jsem to já jak zamlada :) Vaše L.A.M.A.

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

http://www.here.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Přihlásíš se, nasekáš oblíbené místa, v mobilu v appce najedeš do oblíbených a vpravo nahoře je tlačítko s dvojitou šipkou, kterým to sesynchronizuješ
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Odpovědět

Zpět na „Pokec“