Kde tankovat - Aktualní ceny a slevy
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Kde tankovat - Aktualní ceny a slevy
Nevím jestli tady tohle téma už je ale mohlo by být prospěšné. Zjednodušeně : Teď jsou ty ceny dost rozdílne , takže už se mi kolikrát stalo že jsem natankoval a o pár km dál klidně o 2kč/L levnější . Takže kde tankovat?
Re: Kde tankovat - Aktualní ceny a slevy
noo někdy třeba i o 4kč....
http://tank-ono.cz/cz/index.php?page=cenik" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tank-ono.cz/cz/index.php?page=cenik" onclick="window.open(this.href);return false;
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- LiberaleMiguel2

10.12. ráno

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
tak napište i místo... ja vezmu do kamionů cca 2 000litru tak se mi vyplatí i ta korunka 
edit: až teď sem rozklikl odkaz
... jaká je u ona kvalita nafty toho se trochu bojím

edit: až teď sem rozklikl odkaz

- phaeton_esc
já teda používám https://play.google.com/store/apps/deta ... .pumpdroid" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8
http://www.pumpdroid.com/public/lmapFrame.html" onclick="window.open(this.href);return false;
aplikace i do mobilu
aplikace i do mobilu
Trabant, VW Golf, MX 5
u nás hlásím (nafta) na Shellu - 33.90Kč, OMV - hodně podobný, ONO - 30,50Kč a u Kauflandu (netuším jestli ta pumpa má nějaký jméno, ale kvalitou lepší jak ONO
) - 28.50Kč 

tak tady pojďte rozluštit kvalitu ONO, každý říkáte něco jiného...někdo, že to není o nic lepší než OMV, někdo, že to ucpává vštřiky, má někdo relevantní a důveryhodný test? Každý si to upraví tak, jak mu to vyhovuje
Fakta pro plusové body:
- obrovská výtoč než "prémiová" OMV a Benzina, kde ten benzín/nafta vydrží několik týdnu/měsíců.
Co jsem slyšel:
- stejný kvalitní dodavetel v Německu jako konkurence

Fakta pro plusové body:
- obrovská výtoč než "prémiová" OMV a Benzina, kde ten benzín/nafta vydrží několik týdnu/měsíců.
Co jsem slyšel:
- stejný kvalitní dodavetel v Německu jako konkurence
...
- SomČarovný
Já nevím teda, tankoval jsem tři roky na shellce, posledení rok tankuju na omv a nedá se to porovnat. Motor má mnohem lepší a míň hlučný chod. Vždycky jsem to míchal jednou natankovat premium, jednou normal.
Právě z důvodu že jezdím v PD, tak mám o naftu docela strach, tankovat někde u kauflandu a podobně.
Jinak u nás OMV nafta za 34,90.
Jord: Jak to myslíš s tou výdrží nafty?
Právě z důvodu že jezdím v PD, tak mám o naftu docela strach, tankovat někde u kauflandu a podobně.
Jinak u nás OMV nafta za 34,90.
7GTD
- LiberaleMiguel2
že se jim to "válí" v nádržích, bo nemají takový výtoč jako třeba ONO kde je furt fronta několika aut na každý stojanSomČarovný píše:
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Minimálně 2 roky tankuju na Ono N95 dvě auta. Dříve jsem tankoval pouze na Shell. Spotřeba stejná, nic se mi nerozbilo, nezasralo. Nemám prostě nic, co bych mohl říct z vlastní zkušenosti proti Ono. Pouze pro Ono a to, že šetřím a neprojevuje se to (zatím) nikde jinde kde bych tím prodělal - měl nějaké náklady, opravy.
Citroën-C4 Picasso-1.6 HDi
Mazda-121-1.3
Mazda-121-1.3
Tankujem na čerpačce v Měšicích u Prahy (tzn. hned za Letňanama) - nafta 30,40 Kč/litr.
Vzhledem k tomu, že hned za humny je pumpa u čakovickýho Globusu, snažej se bejt vždycky o cca korunu lacinější. A narozdíl od Globus nafty, po týhle auto i docela jede
.
Vzhledem k tomu, že hned za humny je pumpa u čakovickýho Globusu, snažej se bejt vždycky o cca korunu lacinější. A narozdíl od Globus nafty, po týhle auto i docela jede

otázka no, prý ONO bere velmi kvalitní naftu z německa, otázka je, co se s ní děje tady, pokud se rovnou leje do nádrže, tak se asi není čeho bát 

...
Na onu tankuju u nas uz 5 let, mam to od baraku 200m
nafta je ted z nemecka a z cisterny jde hned do tanku (cca 70t litru denne
b+d ) benzin 95 vysel v testu SM podobne jako klasika shell n95. Delam tam, vim
kazdou chvili kontroly...

Opel Astra F C20XE
Tak já nevím, bral jsem naftu od Ona, podotýkám žádný problém ale.... Vzal jsem naftu od Eurooilu a najel jsem mnohem více kilometru, nepočítám to, že Eurooil má čistou naftu takže nepění.
tady je ten test ze SM kdyby si chtěl někdo počíst
(při kliknutí se rovnou stáhne pdf)
http://forum.skodahome.cz/index.php?app ... %20target=

http://forum.skodahome.cz/index.php?app ... %20target=
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Praha, Auto Jarov... B95 i nafta 32.90.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Na ONO na Podolský most jezdím asi 2 roky celkem pravidelně a taky nemám problém. Momentálně 29,50 kč.
Uvidíme, jak dlouho to na těhle cenách vydrží...
Jen vím, že teď někdy před prázdninama dostali pokutu, ale prý to nebylo za kvalitu paliva. Od té doby tam předělávali okolí stojanů atd.
Ještě jsem pro jistotu začal přidávat VIF

Jen vím, že teď někdy před prázdninama dostali pokutu, ale prý to nebylo za kvalitu paliva. Od té doby tam předělávali okolí stojanů atd.
Ještě jsem pro jistotu začal přidávat VIF

Ex: lOo ==vw== oOl G1 --> //// Punto --> Corsa B --> G3 TDI --> G4 Zender Concept -->Insignia SportsTourer
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM
To je mazec,jsem zvědavej kam ta cena spadne,to se mi za chvíli nevyplatí jezdit na LPG 

- LiberaleMiguel2
Mohlo by aji to LPG začít padat sakra
tak na 13Kč aspoň 

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zdražit by měli... dnes 8 km po Praze jsem jel 70 minut, za běžného stavu se dá stejná trasa projet za 15-20 min 
Ale jinak AutoJarov včera nebo ve středu 32,90 za obojí. Na Prahu solidní cena.

Ale jinak AutoJarov včera nebo ve středu 32,90 za obojí. Na Prahu solidní cena.
kde maj v praze levnou kvalitni natural 98cku? 

ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Levnou nevim, na Agipu nab Evropské směrem do centra ještě nedávno 39.90 (tak 2-3 týdny zpět).
Většinou jsem 98 viděl jen an Agipech... ale zase tak moc po tom nekoukám.

já ho viděl na obou lukoilech tušim za 35, 95ku měli kolem 32,50
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
omw v hranicich tuším 35,90
pak sem jel na D1 tam bylo snad ještě víc
... na tank ono sem bral 29,50 a kvalita nafty dobrá . respektive natankoval sem už horší ... tohle je normální nafta... ale při odběru 3000 litru měsíěne už to poznám...paráda..hlavně aby to bydrželo 

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Opět... Auto Jarov 31.70 Kč nafta i N95. Zjistil jsem, že mají i N98 - cena 36.90 Kč.
Nemám s nima nic společnýho, ale chodím každej den kolem
Nemám s nima nic společnýho, ale chodím každej den kolem

Brno, N95, 28.50, ONO
http://www.tank-ono.cz/cz/index.php?page=cenik&lang=cz" onclick="window.open(this.href);return false;
a to sem před dvěma týdny bral plnou s pocitem, beru plnou když je tak levný
ted zas půl roku něž to vyjedu
a to sem před dvěma týdny bral plnou s pocitem, beru plnou když je tak levný