Správa vozidla v mobilu

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Laconi
Kontaktovat uživatele:

Správa vozidla v mobilu

Příspěvek od Laconi »

Zdar, nedávno jsem viděl v TV reklamu na aplikaci kterou má člověk v mobilu, zadá tam údaje o svém vozidle a to mu pak připomíná kdy vyměnit to a to, kdy přezout, kdy jet do servisu atd. Nevíte někdo co to je? Chtěl bych to vyzkoušet.

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Re: Správa vozidla v mobilu

Příspěvek od wesly.TDI »

A pak mobil ztratíš a je to :lol: , navíc někteří uživatelé vymění za dobu auta tak 10 telefonů :wink: , není nad papírovou knížku v kastlíku a nálepku na olej na dveřích :lol:

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Jojo ale já se nebavím o užitečnosti tý aplikace, zajímá mě jak se jmenuje toť vše.

Chosse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chosse »

Moje auto
Není třeba...

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

nevím, mi to pípne na palubním PC samo,když to něco chce vyměnit nebo zkontrolovat :lol:
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

pufko

Příspěvek od pufko »

Laconi píše:Jojo ale já se nebavím o užitečnosti tý aplikace, zajímá mě jak se jmenuje toť vše.
Ale ved normálne priznaj že po kúpe vysnívanej limitovanej Octavie Edition CZ Prima - 1.2 Tsi trpíš depresiami a chceš pre svoj vehykel to najlepšie.
Ono ťa to časom prejde, presne tak isto ako umývanie a vysávanie auta, ktoré vykonávaš minimálne každý víkend :lol: :lol: :lol:
Ako hovorím za všetkým sú silné depresie, chce to navštíviť doktora aby predpísal nejaké prášky, ale tie zaberajú len vtedy ak si ma palubnom PC prepneš celkový dojazd, ak si tam necháš aktuálnu spotrebu tvoj stav sa ešte viac zhorší, prišla zima a spotreba ti stúpla o jedno deci.

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

a tenhle koment je k čemu? Totálně mimo mísu, ale asi si to ze sebe musel dostat...bravo :lol:
...

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

pufko: Tohle bylo opravdu mimo mísu. Tohle si piš k sobě na Facebook a nedevalvuj tím témata, který jsou úplně o něčem jiným.
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

pufko

Příspěvek od pufko »

Nemohol som si pomôcť, ked že autor potrebuje nutne vedieť ako sa to vola, ale zároven to nechce. :?
Skrátka čo na srdci to na jazyku, ostatný mu povedali to isté akurát jemnejšie

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

Tak to si asi jenom nepochopil, přečti si znova, na co reaguje... 8)
...

pufko

Příspěvek od pufko »

Pochopil som to velmi dobre
Laconi píše:Jojo ale já se nebavím o užitečnosti tý aplikace, zajímá mě jak se jmenuje toť vše.
Ty tiež potrebuješ nutne zistiť názov veci ktorá nie je pre teba nijak užitočná ? To bola z jeho strany len zámienka, stačí vedieť čítať medzi riadkami, ja som to pochopil hned z úvodného prípsevku
Laconi píše:...kdy jet do servisu atd. Nevíte někdo co to je? Chtěl bych to vyzkoušet.
Ale aby mal dušu na mieste, volá sa to pripomienkovač a obsahuje ju aj bežný kalendár v mobile, aj ked fakt neviem čo by som si tam také nastavoval. Gumy prezúvam / mením vtedy ked treba...
Čo si tam také iné nastavím, ked všetko je viazané nájazdom, odkial ten telefon bude vedieť že som natočil potrebné km a že už mám interval na výmenu oleja??? Obrázek
Vidím to tak že bud má nový telefon a nevie akými blbostami by mu ešte zahltil pamäť, alebo potom treba tie prášky.
Keby sa to opýtal 1.4 2015 tak to pochopím

Sviatky nesviatky, toto bola otázka totálny blud, ktorá patrí do koša

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

tak znovu..ne nepochopil :D asi každej máme jinak nastavený myšlenkový pochody.

Laconi reagoval na předchozí příspěvek, kterej poukazoval na NEVÝHODY aplikace a na to, že k tomu stačí tužka a papír, kde Laconi jasně napsal, že KONKRÉTNĚ to (že může místo toho používat tužku) ho nezajímá, že by rád věděl jak se jmenuje, aby si ji mohl případně vyzkoušet. Musíš číst všechno, ne jenom jeho příspěvky...

To, že existuje kalendář, to je opět tvůj názor a kdyby si měl zasírat všechny témata o tom, že tobě stačí něco, nebo máš na to jiný názory a nechápeš, jak to ostatní můžou řešit, protože pro tebe je to banalita, tak si asi ten život moc neužiješ. Kdybys každýho napadal tím, že je asi podle tebe úplně hloupá osoba, když je to přece jasná věc. Jestli dostal nový telefon nebo cokoliv, to ti může být totálně u zadku :-) ať je to totální blud nebo cokoliv. Založil si tady téma a čekal normální odpověď, ne někoho, kdo mu tady bude psát tyhle sračky.

Asi moc neznáš aplikace a nevíš jak fungují - kalendář je úplně mimo...K čemu 2x kliknout v užitečný specifický aplikaci pro auta, když můžu listovat kalendářem půl hodiny, co mě asi čeká za půl roku...super efektivita..

fakt nevim co řešíš a proč to řešíš - jednoduchej dotaz na aplikaci - poradíte? - reakce: použij tužku a papír, použij kalendář, proč se ptáš?..welcome to the Czech :roll:
...

FOG

Příspěvek od FOG »

Dlouho jsem tu nebyl. A koukám, že čurákismus tu kvete i nadále.

Namátkou jsem našel třeba https://itunes.apple.com/us/app/car-min ... 09791?mt=8" onclick="window.open(this.href);return false;
štyrykrátštyry tédéí

phaeton_esc

Příspěvek od phaeton_esc »

Případně na Android

https://play.google.com/store/apps/deta ... alker.acar" onclick="window.open(this.href);return false;
https://play.google.com/store/apps/deta ... ement.free" onclick="window.open(this.href);return false;
https://play.google.com/store/apps/deta ... geSchedule" onclick="window.open(this.href);return false;
https://play.google.com/store/apps/deta ... .myvehicle" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8

pufko

Příspěvek od pufko »

No vidím že ludia sú čím dalej hlúpejší, lebo čím väčšiu sprostosť im ponúknu a ešte väčšou blbosťou ju vyzdvihnú, tým viac ludí to chce...
Dnes má takmer každý "lojzo" na fone nainštalovanú predpoved počasia a pritom ju ani nevyužíva, ale skrátka má, lebo ju má skoro každý...
Toto je obdobný príklad, na tom nie je žiadny "čurákizmus", len to chce niekedy používať hlavu a napodlahnúť každému modnemu trendu.
Ja som sa v mobile naopak zbavil všetkých hlúpostí ktoré mi chce výrobca nasilu nanútiť, nemám žiadny Facebook, Twitter, ani WhatsApp a celú kopu podobných nezmyslov
Čo využijem je offline NAVI a to mi tam ten výrobca nedal

Jord : naopak ja si užívam život a nezaťažujem si ho hlúposťami, ako to že doteraz tie autá vedeli desaťročia udržovať vôbec bez aplikácie cez telefon, ako ?

FOG

Příspěvek od FOG »

A komu to cpeš? Ať si má každej v mobilu třeba hovno na tapetě, co ti je po tom. Laconi to chce vyzkoušet, tak si hlídej svůj tesil.
štyrykrátštyry tédéí

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Serte na něho, přes svátky prý je v ústavech omezený výdej léků, tak vyšiluje...
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

pufko píše:No vidím že ludia sú čím dalej hlúpejší,
Yup, jsou a ty sám jsi evidentně poslední a nejpokročilejší evolucí modelu Überkokot. :roll:

Jinak pár zajímavejch aplikací je v tomhle článku.
✠Luftwaffle✠

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

pufko a víš k čemu je smartphone? Tobě asi očividně stačí stará 5110 a seš happy - proti gustu..Jako že ty nepoužíváš tyhle běžný aplikace neznamená, že je to tak v pořádku a všichni ostatní, kdo je používají, jsou hlúpé ovce, jak to zde prezentuješ...Očividně tomu rozumíš jako hroch běžkám a kritizuješ to, protože kdybys měl alespoň páru o tom, k čemu takovýhle aplikace slouží, tak nemůžeš říct, že jsou k hovnu a lidi jsou ovce...Necpi nikomu svůj názor 8)

Pokud k tomuhle tématu očividně nic nemáš, tak to nemusíš vůbec komentovat. Asi jako bych si napsal topic, že chci koupit auto a ty mi to tam budeš zasírat, že auto je v tuhle dobu neekonomické, že je lepší jezdit busem.. :roll:
...

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

Ono to může být faj pro nějakého majitele autodopravy co má kvantu aut 8) , pro mě jakožto uživatele jednoho nebo 2 aut to je těžká stupidita pro amíky :wink: . Ale třeba se pletu, já vím že mám měnit olej co 2 měsíce, svíčky,filtry co 4 a s tím si vystačím, na rozvod máš nálepku, a zbytek poznáš pokud nejsi Joe z N.Y :lol:

Jarbi

Příspěvek od Jarbi »

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

Laconi píše:........... Nevíte někdo co to je? Chtěl bych to vyzkoušet.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“