Krabice na disky

Pneumatiky, elektrony, plecháče, podložky, šrouby, štefty, změna rozteče...

Moderátoři: Rudi, m.artty

Odpovědět
m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Krabice na disky

Příspěvek od m.artty »

Kde sehnat krabice na disky? Už mě to nebaví balit v kutilských podmínkách.... Potřeboval bych přesné krabice na 15, 16, 17.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

ernst

Re: Krabice na disky

Příspěvek od ernst »

Zkus nějaký lepší pneuservis (třeba nějaký společný s autorizákem)
tam je mají určitě. ;)
Soob 900NG B204l 136kw (zatím)

Juraj

Příspěvek od Juraj »

skrečka nefunguje? :?:
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Juraj píše:skrečka nefunguje? :?:
Funguje, do té to balím, když posílám komplet kola (disky s pneu), ale když bych do ní zabalil jen holé disky, tak si nejsem jistej v jakém stavu dojdou.
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

Juraj

Příspěvek od Juraj »

to bych neresil... upozornil bych kupujícího že poštou běžně kola neposílám z výše uvedeného důvodu a pokud na tom trvá bere riziko na sebe. kdybych měl schánět krabice na cokoli nestandardního co posílám zbláznil bych se :-)
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Nebo dám z pohledovky papundekel
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Kola posílám tak 1-2 měsíčně a mám zájem na tom, aby dorazily v pořádku... takže zabalit to jen tak, aby to nějak zabalené bylo a říct, že mi je to jedno není cesta.

Když je to s pneu, tak se dá karton přes disk omotá do folie a je to v cajku, ale ty holé disky fakt nevim.

AR166
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AR166 »

jj, krabice jsou duvod, proc Joe_cikovi polikam. :lol: :D podaroval me dobrou padesatkou krabic, kazdy na dve kola. :D jsou trochu vetsi, ale vycpavam je polisem, co mi zbyl po zateplovani. alespon se tech kousku postupne zbavuju. :D uz mi ale dochazi, asi zase budu muset tomu buzikovi nastavit. :D
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) :D

Odpovědět

Zpět na „Disky + Pneumatiky“