Krabice na disky
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Krabice na disky
Kde sehnat krabice na disky? Už mě to nebaví balit v kutilských podmínkách.... Potřeboval bych přesné krabice na 15, 16, 17.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Re: Krabice na disky
Zkus nějaký lepší pneuservis (třeba nějaký společný s autorizákem)
tam je mají určitě.
tam je mají určitě.

Soob 900NG B204l 136kw (zatím)
skrečka nefunguje? 

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Funguje, do té to balím, když posílám komplet kola (disky s pneu), ale když bych do ní zabalil jen holé disky, tak si nejsem jistej v jakém stavu dojdou.Juraj píše:skrečka nefunguje?
to bych neresil... upozornil bych kupujícího že poštou běžně kola neposílám z výše uvedeného důvodu a pokud na tom trvá bere riziko na sebe. kdybych měl schánět krabice na cokoli nestandardního co posílám zbláznil bych se 

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
- LiberaleMiguel2
Nebo dám z pohledovky papundekel
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kola posílám tak 1-2 měsíčně a mám zájem na tom, aby dorazily v pořádku... takže zabalit to jen tak, aby to nějak zabalené bylo a říct, že mi je to jedno není cesta.
Když je to s pneu, tak se dá karton přes disk omotá do folie a je to v cajku, ale ty holé disky fakt nevim.
Když je to s pneu, tak se dá karton přes disk omotá do folie a je to v cajku, ale ty holé disky fakt nevim.
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
jj, krabice jsou duvod, proc Joe_cikovi polikam.
podaroval me dobrou padesatkou krabic, kazdy na dve kola.
jsou trochu vetsi, ale vycpavam je polisem, co mi zbyl po zateplovani. alespon se tech kousku postupne zbavuju.
uz mi ale dochazi, asi zase budu muset tomu buzikovi nastavit. 

www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen)