Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Q7 už se ženeš pod 300 000.- sice záleží jakou, ale padají slušně.Tom_ píše:Ono za tech 300 000 to je problem koupit neco slusneho...Libila by se mi Q7 nebo X6 ,ale to jsou cenovky jindeHold clovek musi hrat s tim, co ma
To je jasný, obzvlášť v prvních modelech super vzduch. Podvozek:)Tom_ píše:Kupovat Q7 za 300 to bude strasnej hnuj...najete 500 000 a vse pred umrenimTa CRV se mi libi, ale prijde mi to uz moc jakoze pro fotry a rodinku
za 150 neudelas ani rozvodyRudi píše:Si kup Touarega za 150 a to samý do něj dej, ať si přijdeš cool před nákupákem, když je CR-V moc fotrovatý![]()
Tohle ja vazne zapotrebi nemam, abych byl "cool" s Touaragem pred rozpadnutimRudi píše:Si kup Touarega za 150 a to samý do něj dej, ať si přijdeš cool před nákupákem, když je CR-V moc fotrovatý![]()
tak to jsi asi expert, budu se k tobe chodit raditFresh píše:Pane Subtera nechtejte rozesmat, v nakupu a prodeji ojetych aut se pohybuji uz asi 10 let takze nepotrebuji poucovat o tom co bych si mel koupit nebo ne
Doma jsme měli CR-V 1G i 3G v benzinu a automatu. Na 1G najeto 250tkm, na 3G asi jen 200 a spolehlivost neskutečná. Pouze se lil benzin a měnil olej.Tom_ píše:Ta CRV se mi libi, ale prijde mi to uz moc jakoze pro fotry a rodinku