Zajímavá auta v inzerátech

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Zajímavá auta v inzerátech

Příspěvek od Tom_ »

No prave, jak to tak ctu, tak ono je vubec problem neco jeteho koupit,jak to vidim a ctu :lol: Na nove nejsou penize, sice ma bezne jezdeni mam swifta 2001 1.3 a neni problem, jen ten komfort neni nic extra, vybava taky nic a bezpecnost taky mala :lol:
Audi Coupe Quattro

Fresh

Příspěvek od Fresh »

Zalezi jako u vseho kolik jsi za to ochoten dat a co od toho za ty penize ocekavas :wink:
FoFo ST225

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Cekam pekny vzhled, kvalitni motor a podvozek, dostupnost ND, mladsi rocniky a kdyby to byl Combi/Avant popriklade 4x4 tak je to ideal...Auto bych si chtel nechat uz trosku dele a melo by to casem slouzit i jako rodinny vuz, az prijde ta doba...Cena okolo tech 300...Neni to sice moc, ale bohuzel lepsi podminky nemam...Ja sice na to nespecham, auta mam 2, takze mam cim jezdit, ikdyz to druhe je spise jen pro zabavu a vikendy a momentalne nepojizdne jeste par tydnu...Ale uz se pomalu poohlizim po necem novejsim....
Naposledy upravil(a) Tom_ dne 15 úno 2015 20:28, celkem upraveno 1 x.
Audi Coupe Quattro

Fresh

Příspěvek od Fresh »

Napada me neco takovyho http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list .. Nemam na mysli tohle konkretni auto co je v inzeratu, ale spis typ..
FoFo ST225

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Jj na 3jky jsem se dival, tak samo na 5tky a pak A4ky a A6ky od Audi, pak jeste nejsem spatne ty Hondy Accord 2.4, sice jen FWD a sedan, ale zase hraje + rocnik, najete km, vzhled slusnej...Sice nevim jak to je s kvalitou a zpracovanim a naslednou vydrzi motoru ci aut prevodovky, ale na prvni pohled se mi to zamlouva...
Audi Coupe Quattro

Fresh

Příspěvek od Fresh »

Accorda 2.4 mel myslim uzivatel Davidoff a mam pocit ze na tom mel i docela vysokej najezd.
FoFo ST225

gizmi

Příspěvek od gizmi »

Ja treba zvazoval Accorda take, ale nakonec jsem sel do FR-V, protoze dava vice prostoru a pri nandavani decke sedacky nemusim ohnout zada + kocar hodim do kufru neslozeny. Zvolil jsem stary dobry svizny K20 motor + LPG a spokojenost 8)
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly) :evil:
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

To FRV se mi moc nelibi, vzhledove se mi vice libi CRV .Jen tohle uz je ten typ auta, ktery jsi koupi nekdo, kdy ty deti uz ma a nebo jsou na ceste :D

http://www.tipcar.cz/inzerat/honda-cr-v ... 34651.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.tipcar.cz/inzerat/honda-cr-v ... 90900.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Audi Coupe Quattro

SubTera

Příspěvek od SubTera »

to prvni CR-V pecka 8)

fresh: tvoje duchaplna reakce asi byla na me, co? Znacka neznacka, az zazijes situaci, kdy mas za 500-800 tisic vybrat funkcni auto, preju ti, at dobre vyberes. Ono je rozdil mit na dvorku E36ku s nulovou hodnotou a E91ku za 400 s motorem na hovinko :lol:
a ano, opet si koupim korejce, a je mi vcelku fuk, jestli H nebo K, nemam se ceho bat (btw, modely, ktery me zajimaj, se u nas ani na Slovensku nevyrabi, takze sousedovi z "Boleslavi" to muze bejt fuk)

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Ono za tech 300 000 to je problem koupit neco slusneho...Libila by se mi Q7 nebo X6 ,ale to jsou cenovky jinde :D Hold clovek musi hrat s tim, co ma :lol:
Audi Coupe Quattro

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Co třeba....
http://www.tipcars.com/hyundai-ix55/hyu ... 23384.html" onclick="window.open(this.href);return false;
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Nevim, ja tem Korejcum vseobecne neprisel na chut, ale nerikam ze nemuzou byt dobri, jen hold to neni moje krevni skupina :D
Audi Coupe Quattro

don

Příspěvek od don »

Tom_ píše:Ono za tech 300 000 to je problem koupit neco slusneho...Libila by se mi Q7 nebo X6 ,ale to jsou cenovky jinde :D Hold clovek musi hrat s tim, co ma :lol:
Q7 už se ženeš pod 300 000.- sice záleží jakou, ale padají slušně. :lol:

SubTera

Příspěvek od SubTera »

ix55, mno, tezkopadna krava s poddimenzovanejma zadnima tlumice z vyroby, problem se da resit nakupem upravenych novych, jinak bezprobblemova. Ale zbytecne velka, CR-V je mnohem kompaktnejsi, rekl bych po vsech strankach "lehci". Ted jsem si vzpomnel, jak tu nedavno tom406 prodaval B9 Tribecu, to je paradni auto se skvelym motorem 8) Q7 a X6 sice jako pekny, ale osobne bych se u pouzityho kousku bal pruseru.
Taky jsem ve fazi vyberu, i30 jsem dovedl k 200tkm a je cas pracanta obmenit, ale u me je podminka zaruka.

Bolo1

Příspěvek od Bolo1 »

Teda já bych bral to CR-V všemi deseti. Nemůžu věřit, že ta hnusná IX55 je za stejné peníze :savle:
Hujdaj a sempl klever

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Já tu ix55 hodil v reakci na Q7/X6, velikostně je to stejný tank :D
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Kupovat Q7 za 300 to bude strasnej hnuj...najete 500 000 a vse pred umrenim :D Ta CRV se mi libi, ale prijde mi to uz moc jakoze pro fotry a rodinku :D
Audi Coupe Quattro

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Si kup Touarega za 150 a to samý do něj dej, ať si přijdeš cool před nákupákem, když je CR-V moc fotrovatý :D :lol:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

don

Příspěvek od don »

Tom_ píše:Kupovat Q7 za 300 to bude strasnej hnuj...najete 500 000 a vse pred umrenim :D Ta CRV se mi libi, ale prijde mi to uz moc jakoze pro fotry a rodinku :D
To je jasný, obzvlášť v prvních modelech super vzduch. Podvozek:)
Jinak je to přesně jak píše Rudí to je pro někoho kdo chce dělat dojem a nemá na banány:)

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

Rudi píše:Si kup Touarega za 150 a to samý do něj dej, ať si přijdeš cool před nákupákem, když je CR-V moc fotrovatý :D :lol:
za 150 neudelas ani rozvody :lol:
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Fresh

Příspěvek od Fresh »

Pane Subtera nechtejte rozesmat, v nakupu a prodeji ojetych aut se pohybuji uz asi 10 let takze nepotrebuji poucovat o tom co bych si mel koupit nebo ne :?:
FoFo ST225

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Rudi píše:Si kup Touarega za 150 a to samý do něj dej, ať si přijdeš cool před nákupákem, když je CR-V moc fotrovatý :D :lol:
Tohle ja vazne zapotrebi nemam, abych byl "cool" s Touaragem pred rozpadnutim :lol:
Audi Coupe Quattro

Bufik

Příspěvek od Bufik »

Tuareg je cool? :roll:
The Ultimate Driving Machine. (OO=[][]=OO)

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

prave ze neni :D ale nekteri si to tady mysli no :lol: :lol:
Audi Coupe Quattro

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Fresh píše:Pane Subtera nechtejte rozesmat, v nakupu a prodeji ojetych aut se pohybuji uz asi 10 let takze nepotrebuji poucovat o tom co bych si mel koupit nebo ne :?:
tak to jsi asi expert, budu se k tobe chodit radit :lol:

HondaMan

Příspěvek od HondaMan »

Tom_ píše:Ta CRV se mi libi, ale prijde mi to uz moc jakoze pro fotry a rodinku :D
Doma jsme měli CR-V 1G i 3G v benzinu a automatu. Na 1G najeto 250tkm, na 3G asi jen 200 a spolehlivost neskutečná. Pouze se lil benzin a měnil olej.

Jen to auto je vážně pro fotry. Neskutečná nuda ať s tím děláš cokoliv. Pro holku, kterou nebaví řídit a tráví dost času ve městě je to super, ale já bych si to nekoupil.

no_body

Příspěvek od no_body »

Nezna nekdo prosim Vas toto auto Audi A5 http://www.sportovnivozy.cz/63125-audi- ... -ryzoviste" onclick="window.open(this.href);return false; Diky

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

pri tom by som si dal pozor na vysokotlaku palivovu pumpu, "dvihatko" pre pumpu a tiez skontroloval vacku..
(predpokladam, ze netesne vstrekovace a palivovu listu opravili este v zaruke hned po kupe)
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/

gizmi

Příspěvek od gizmi »

HandaMan: nesouhlasim, dle meho je to presne naopak :) Jsou to dalnicni auta a do mesta se uz jen vzhledem k mohutnosti moc nehodi. Resim to kazdy den s FR-Vkem, kde stojim od cary k care a proste s parkovanim je to horsi (kdyz to jde, tak do mesta litam golfem, uz jen kvuli odreninam, ktere u FRVka nechci a u golfa je mi to fuk). Jinak nevim co jsi mel v rodine za motorizaci, ale ja si s Kckem v LPG rozhodne na nudu nestezuji a kdyz se to v kazde mensi zatacce naklani jak kachna a opira se to o jedno kolo celou vahou, tak taky docela sranda :D Neee, vtipkuji.. ale ze by to bylo line ? To si tedy nemyslim. Vcera na dalnici z Prahy jsem potkal mladase v A3 TDi s chipem (alespon dle mlhy za nim), ktery nechtel uhnout 15km do pomaleho a byla mu jedno kolona za nim, tak jsem ho podjel jako nakonec vsichni a i kdyz se snazil, tak proste na i-vteca nemel. Na druhou stranu je to asi nejrozumnejsi motorizace, protoze nafta zrala stejne a nejela a ty 1.8 nic moc..
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly) :evil:
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka

no_body

Příspěvek od no_body »

Muze mi nekdo podle VIN zjistit info o Audi? Nemyslim zaklad, ale neco vic? :)

Odpovědět

Zpět na „Pokec“