já o ní přemýšlel už dlouho, ale byl jsem prostě od takovýho auta odrazovanej.Jenže prostě přes dva roky jezdím naftu, jen naftu a vážně nevím, co na těch zázracích TDI od VW všichni vidí....vysokoobjemovej, víceválcovej benzín má svoje...a filozofie V8 se mi prostě líbí...
Ale u mne vede C4....stará hranatá kůže, od seriovky se liší na první pohled jen sdruženejma zadníma světlama a většíma brzdama, jinak není poznat jestli v tom je 2.0i ,2.5TDI, V6 nebo V8, což se mi líbí
navíc je tam cítit ještě taková ta stará syrovost, kdy seš šofér ty, protože to má akorát řídící jendotku motoru a ABS...žádný ESP, elektronicky hlídaný 4x4, tlačítka na startování a zavření kufru atd....funkční, jednoduchá přední náprava, quattro jen o železe a prapodivej osmiválec z předchůdce A8....geniální auto
Já včera koukal na weby v Německu a Rakousku.Průser je, že to je samá 2.2 20V Turbo a když je V8, tak automatik, ale já chcu 6 gang....cenu vidím kolem 4000 euro....vrány kolem 2000 euro smrdijou průserem a "voňavky" za šest a více zase smrdijou tím, že se moc nelišijou od těch ostatních, jen vypadaj "skvěle"....
samozřejmě mě štvou některý extrémní audio zástavby, vínový barvy, červený kůže atd...to raději semiš a bílou
ale černou sedan S6+ stopro nekoupím, tak bohatej nejsem

a je jich jak šafránu
svět dospělých je pro mne záhadou......