Tak jsem se byl mrknout na Subarko
Moderátor: Zemi
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se byl mrknout na Subarko
Vyuzil jsem volneho odpoledne a byl jsem se mrknout ke kamosovi do dilny. A mam tu par fotecek tak kdyztak reknete zda-li se libi ci ne.

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no zatim dobry, ostatne kazda Impreza je hezka je to prece Japonec
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vypada... ale kdyz jsem to mel v ruce tak jsem si myslel ze je z olovaShr3k píše:Ale kdeže, už malinký křidýlko na Corradu snižuje vztlak na zadní nápravě až o 64%. Corrado předpokládám 350 nejezdí ...No_name píše:Hezzzkýýý![]()
Až na to křídlo,když to bude jezdit 350Km/h tak je tam oprávněně
BTW tahle lopata vypadá na karbon ne?

Nee to prehanim ale na carbon bylo moc tezke. Predpokladam ze nejaka imitace ci navareny carbon
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A k cemu tam tomu Corradu je?Shr3k píše:Ale kdeže, už malinký křidýlko na Corradu snižuje vztlak na zadní nápravě až o 64%. Corrado předpokládám 350 nejezdí ...No_name píše:Hezzzkýýý![]()
BTW tahle lopata vypadá na karbon ne?

Jinak Impreza pekna...

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Tak si zkus vystrčit ve 100 ruku z okynka a uvidis co je to za tlak, pak si to znasob plochou kridla, tak tam trochu rozdílu bude. Možná by jsi to poznal na okruhu, třeba taková zatáčka v brně po rovině je na to ideální.Zemi píše:A k cemu tam tomu Corradu je?Shr3k píše:Ale kdeže, už malinký křidýlko na Corradu snižuje vztlak na zadní nápravě až o 64%. Corrado předpokládám 350 nejezdí ...No_name píše:Hezzzkýýý![]()
BTW tahle lopata vypadá na karbon ne?Ja mel na aute taky origo kridlo, ale tim ze jsem ho sundal jsem nepoznal jsem zmeny... Ani minimalni...
![]()
Jinak Impreza pekna...Na kridlo snad ani reagovat nemusim.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo v tom mas pravdu... Ale predevsim ty kridla jsou na autech do "normalniho" provozu... Myslim ze technici moc nepremysleli nad tim zda Corrado ci CRX (fuj Germany vs. Japanmartin píše:Tak si zkus vystrčit ve 100 ruku z okynka a uvidis co je to za tlak, pak si to znasob plochou kridla, tak tam trochu rozdílu bude. Možná by jsi to poznal na okruhu, třeba taková zatáčka v brně po rovině je na to ideální.Zemi píše:A k cemu tam tomu Corradu je?Shr3k píše: Ale kdeže, už malinký křidýlko na Corradu snižuje vztlak na zadní nápravě až o 64%. Corrado předpokládám 350 nejezdí ...
BTW tahle lopata vypadá na karbon ne?Ja mel na aute taky origo kridlo, ale tim ze jsem ho sundal jsem nepoznal jsem zmeny... Ani minimalni...
![]()
Jinak Impreza pekna...Na kridlo snad ani reagovat nemusim.

No a v Brne bych si zajel... Byl jsem letos v Moste a hruza...

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nemas nahodou Toyo??? Ja mel na predku SJETY Pirelli a tak mi to hrabalo i na 3ku... Na naky kolo na cas jsem nemel pri tom pocasi ani pomysleni...martin píše:CRXko je mrska pretaciva vid, na tu to chce pevnou ruku. Když neubrzdíš tak se s tim musíš hold poprat
, ale v mostě to bylo hlavně o gumách.

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Teď už jo, inspiroval mě Radek s M3e30, měl je tam v té novější verzi R a sedělo mu to nechutně. Tak jsem je pak dal dozadu ráno v brně na tuningu a fakt to funguje, nešlo to urvat, zadek seděl jako na kolejích. Ale hned jak to oschlo tak se přehřáli a začali se trhat, prostě to je guma jenom na mokro, strašně měkká.
kridlo pekne, to je 53 nebo 57 palcu ne, ale prece ty subaracke asi uz jsou lepsi, proste to k tomu patri, a pritlak kridla bych si nikdy nedovolil urcit, neda se moc pocitat s tim, ze kdyz treba medour v dtm ma pritlak kridla v zadni partii v urcite rychlosti 45 kg, ze se da od toho nejak odrazit pri stavbe v garazi, muzeme se maximalne snazit, aby predni -hrana nemela moc velky odpor a nejak nastavit sklon, aby to moc nebrzdilo a snad i trochu tahlo auto k zemi, bohuzel tunel nikdo doma nema a obcas co vydim na aute, tak to musi mit odpor jako prase
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
ne .... WRX ma v serii male kridloZemi píše:To co mas ty je v serii ze?tomoking píše:sam mam na Scoobiem kridlo .... normalni .... ale ne toto ... to je presne jako z popisu na serveru tuzing.com

ja ho mam drobet vetsi ..... na 100% snizuje maximalku a zveda spotrebu

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Aha.... To maly jsem vidaval na Japonskych videiich tak jsem myslel ze je to jen Japonska "specialitka"... Jinak ty tvoje zadni ciry lampy jsou zvlastni - jeste jsem takovy nevidel...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Zemi píše:Aha.... To maly jsem vidaval na Japonskych videiich tak jsem myslel ze je to jen Japonska "specialitka"... Jinak ty tvoje zadni ciry lampy jsou zvlastni - jeste jsem takovy nevidel...
zatim ani policajtum nevadilo , ze ty zadni svetla maji cervene blinkry

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem