Odříznout lem zavíčkovat...víčko je zevnitř naříznuté aby se po nalaminování mohlo lehce promáčknout dovnitř výrobku a vyndat
Myslel jsem si, že se vejdu i s pojistkovkou ale Bohužel....takže musela jít do spod. Přiznám se že co se týče vody a vlhkosti nadčen nejsem ale jezdím podbehy v bezva stavu a když jsem vše rozebíral bylo vše čisté z toho usuzuji že nebude problém s vodou když ano budu to řešit.
Uvolnilo se krásné místo na airbox
Postupné tvarování airboxu....pro krásný nábeh na květináč bude použít náběh dotvarovaný z modelíny, která se po vytuhnutí výrobku vydlabě a celý výrobek se zevnitř vybrousí.
Moc sem nechodím takže nvm jak často budu odpovídat..nicméně má první odpověď je:
Konstrukce křídla měla jediný úkol. A to sice při první návštěvě okruhu zajet 2:05 přesně to se stalo dle očekávání fungování auta a tak konstrukce křídlo a vše ostatní splnilo svou funkci
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Pokud by Vás zajímalo více aut z našeho Team rule 32 tak sledujte náš facebook kam se snažíme dávat každý den nějaké fotky z akcí nebo z dílen. https://www.facebook.com/Teamrule32" onclick="window.open(this.href);return false;
Úžasná práce .
Hlavně obdivuju ten laminát !Masakr
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Tak to je paráda ta práce s laminátem.
Jen takovej dotaz... Proč to polystyrenový kopyto na trubky děláš dutý?
A odkud z jižních čech si? Asi budu potřebovat menší konzultaci ohledně výroby kapoty.
Přesně tak je to kvůli vyndání....jelikož jsem neveděl do čeho jdu tak první varianta byla že to kulatinkou s hákem na konci vytrhám kousek po kousku a kdyby to nešlo tak do toho naleju ředidlo....první varinata nakonec šla v pohode takže jsem to kus po kusu vyháčkoval. Jsem z Veselí nad Lužnící
Tak už se blížíme ke kompletaci....Dotaz: Kde se dají sehnat záslepky na potrubí mám asi 10 vstupu na motoru, které musím nejak zaslepit. Jak vodní vstupy tak vzduchové a ruzné průměry