Takže tam dáváš tyhle kola s touhle gumou, aby..... ??? .... to vypadalo více jako vrak ? nebo proč ?
O tom, že ty klma vypadají jako po renovaci/lakování/leštění se ani nezmiňuji.....
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Jirka.Kolouch- díky, 75 a 155 jsou pro mě srdcovky, širokou V6 jsem hledal strašně dlouho a bílá a Engstler je jen třešnička na dortu...
Vyzvednout si jí jedu v půlce dubna, probudit jí ze spánku ve stodole
Tak už jsem také přezul obě auta, ještě je musím opláchnout, napulírovat a vyhrabat origo středovky Tomason Jinak auta stojí hodně z kopce (na blokacích z kamionu), proto vpředu taková díra v podběhu No až dojezdím tyhle nízkoprofily, koupím něco většího, každopádně snižovat rodinné auto nebudu..
Přílohy
1
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
Hondzik: ja to vyresim casem original sportovnim bodykitem od Hondy Delaji moc peknou sadu, jen nejsem aktualne ochotny ji zaplatit, takze cekam na nahodu na ebayi
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
jelikož do hliníku tak trochu fušuju a třeba na Hampiho 164 jsem dělal víka a sání já... Půjde to na přírodno, ta modrá je fakt na pěst. Uvidím zda to půjde chemií, nebo mechanicky, ještě jsem neměl příležitost to zkoumat. Když se budou dělat rozvody, udělám to při tom
taky mám rád vůni a chuť přírodního hliníku leštěným nebo lakovaným víkem by si to zabil.Snad to půjde dolů, originál je originál
a ať jen neplácám.Jsem si v práci pískoval dvě kola na Mantu.Škoda, že se posrala fotka předtím, docela hrůza, teď je to cajk.V úterý za flašku zinek a až budou všechny, tak lak
Zinek Galvanickej ? jestli zarovej, tak na nem barva dobre nedrzi (mekkej podklad pro barvu). v praci pouzivam kovarskou cernou original na zinek a na tom macenym zinku to neni vyhra.