Ve vší úctě ikdybych mu nabídl milion a on si řekl že ještě měsíc počká a pak by mi řekl po měsíci, že teda za milion ať si pro to přijedu, tak bych ho poslal už jen
z principu chování doprdele
F.l.a.n.e.l. píše:Ve vší úctě ikdybych mu nabídl milion a on si řekl že ještě měsíc počká a pak by mi řekl po měsíci, že teda za milion ať si pro to přijedu, tak bych ho poslal už jen
z principu chování doprdele
Je to stejný jako s vychcánkama co píšou cenu ojetiny do smlouvy rychle dopředu, aniž by proběhla nějaka domluva po projetí. Prostě ČR
ŠkodaRAPID 1.2 TSI 77kw Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů - bejvávalo :/
Vezmete ji nekdo, ja si bohuzel ted sen nesplnim, protoze penize jsou, ale nejsou prostory
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Tohle koupí asi jen velký fanda Každopádně auto bombové. Na druhou stranu tohle je už cenové teritorium porsche ferrari, a asi bych měl jasno za ty love utratit
Sice zadny tuning a pro nekoho uplne obycejne audi,ale podle mne az v nezvykle hezkem stavu na ten rok.
Kdyby mel někdo třeba zajem jako začátek nejake zehlicky na srazy http://auto.bazos.cz/inzerat/47327519/A ... uattro.php" onclick="window.open(this.href);return false;
to cumim ze to soury prodava.... asi bude delat lamináta jako marša...
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební