na to sem koukal... nedovedu si představit co by z toho zbylo až to opískuješ....nehledě na to že by člověk ani nevěděl jak ty plechy naohýbat aby to nějak vypadalo...a jestli kupovat z fordu části plechu tak si ho můžu rovnou složit celýho... nehledě na to že to je ještě v usa
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Ceny a informace jsou správné, jsem prodat Seat Alhambra 2.0 TDI SPORT XENON, model 2007 s cenou 55.000 Kc
Jmenuji se Villalonga Antonio, já jsem 37 let a žiji ve Španelsku. Jsem pracoval jako projektový manažer v oblasti stavebnictví a poslední rokjsem pracoval v Praze, kde jsem si koupil tuto krásnou auto. Potreboval jsem auto jít do práce. Auto je stále k dispozici pro prodej, vypadá jako nový, nikdy nebyl zapojen do žádné nehody a není predmetem leasingu nebo bankovním závazku. Vuz má ceské doklady a všechny dane placené v 05/2016. Vuz je registrován v Ceské republice, a nebudete platit více daní zaregistrovat své jméno na to. Práve jsem dokoncil svuj projekt, a já jsem se vrátil domu do Španelska. Ted jsem v Barcelone, ve Španelsku, a vzal jsem auto s sebou, aby ji udrželi, ale uvedomil jsem si, že musím prodat, protože jsem nucen platit príliš mnoho zodpovednosti a je težké sem a zaregistrujte se. Snažil jsem se prodat auto tady ve Španelsku, ale auto je registrováno v Ceské republice, tak tady nikdo nechce.Auto je v garáži a mohu poslat kdekoliv v Evrope do 3-4 dnu po dodání spolecností, budeme používat dopravnímu podniku k dodání auto na vaši domácí adresu. Máte-li zájem, odpovezte prosím na me, takže mohu poskytnout další informace. Pro me by bylo lepší, pokud umíte anglicky.
Dekujeme Vám za spolupráci , Ing. Villalonga Antonio.
Něco lehce přes 200 tisíc... V Německu jsou totiž jiné kilometry než tedy... německý km = zhruba 500 metrů. Když se to doveze sem, tak se to musí přepočíst na české, aby to nemátlo
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Lidi mají zajímavé názory na stav pneu - ty kola jsem prodal před 14 dny - ty dvě "skoro nové" jsou oskákané, tím pádem hlučné... a ty dvě se 60% jsou na středu cca 0,5 mm na měrkami
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Kony5: k tem spojkam (speedpro nechci hajit, naopak!) ale neni v nich rozdil treba jako v kabelech obyc VS s pozarni odolnosti ? Kazdopadne tech spojek mam doma asi 100 novych, kdyby nekdo chtel skladat vzduch
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
Ty spojky plastove co jsem mel nikdy nevydrzely a hned sem je menil za ty ocelove.... Mozna nejake dobre plastove jsou ale.ja se snimi nesetkal..nejlepsi jsou ty zlate od febi ale ty stoji dardu...