Mimochodem, hlasoval jsem pro NE, protože jednak tu funguje ignorace, kterou to jde individuálně řešit a jednak je nutný zjistit, čím bude nakonec omlouvat, že se 1000 HP RWD nekoná

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

+1 000 000SomČarovný píše:Řekl bych, že tím stejným, čím ty X let nepojízdné auto. Nebo taky začne rozhazovat rukama a urážet ostatní členy podobně, jako byla reakce na "top stav" Tvého vozového parku

akorát já se právě tomu x let nepojízdnémmu autu chcu vyhnout, proto mi tak trvá, než do toho říznu
 akorát já se právě tomu x let nepojízdnémmu autu chcu vyhnout, proto mi tak trvá, než do toho říznu 
 Radsi pomalu a poradne, nez to uspechat a udelat napul. Holt nekdo ma vice aut a neni zavisly jen na jednom pojizdnem
 Radsi pomalu a poradne, nez to uspechat a udelat napul. Holt nekdo ma vice aut a neni zavisly jen na jednom pojizdnem 

.... Jak ten cas leti......
 .... Jak ten cas leti......Neboj, o tobě si taky myslím, že jsi debil. To už ale delší dobuSomČarovný píše:...reakce na "top stav" Tvého vozového parku
 Usuzovat na stav celého auta na základě jedné fotky ventilku je prostě ukázka debility - rozhodně nejsem jediný člověk, kterému se udělala na pneu boule, umřel ventilek nebo třeba přestalo fungovat víčko chladiče. To jsou věci, které prostě měníš, když se opotřebují a nebo periodicky. A pokud to něco udělá v mezičase, tak je to prostě smůla. Pokud to nedokážeš pochopit, tak jsi trouba. Na druhou stranu tvůj názor mě možná začne zajímat tehdy, až budeš mít odježděno aspoň tolik, co já nacouváno
 Usuzovat na stav celého auta na základě jedné fotky ventilku je prostě ukázka debility - rozhodně nejsem jediný člověk, kterému se udělala na pneu boule, umřel ventilek nebo třeba přestalo fungovat víčko chladiče. To jsou věci, které prostě měníš, když se opotřebují a nebo periodicky. A pokud to něco udělá v mezičase, tak je to prostě smůla. Pokud to nedokážeš pochopit, tak jsi trouba. Na druhou stranu tvůj názor mě možná začne zajímat tehdy, až budeš mít odježděno aspoň tolik, co já nacouváno  
 +1 plně souhlasím. Nejhorší je, že tady smrkel "SomČarovný" nevydělal za svoje ani na koloběžku. A machruje za fotrové prachy. To je to nejlepší ze všeho.. A ještě se jak idiot směje druhým..Beaver píše:Neboj, o tobě si taky myslím, že jsi debil.

gizmi píše:...:

já myslel že to tu už každý ví
 já myslel že to tu už každý ví   Hraje si tady na EMINEMA a bez fotra by jezdil v otřískané Felicii (A to ještě mu dost fandím)
 Hraje si tady na EMINEMA a bez fotra by jezdil v otřískané Felicii (A to ještě mu dost fandím)   ještě tu měl Jájinek jednoho kuřibrka co měl Toyota Celica f tuniku taky fotrův mazánek
 ještě tu měl Jájinek jednoho kuřibrka co měl Toyota Celica f tuniku taky fotrův mazánek   to byla taková homo dvojka
 to byla taková homo dvojka  
 Treba to takova sranda neni
 Treba to takova sranda neni  

Se divim ze mi jeste dvousloup hever nespadl.     A to horko pod plechovou strechou jake tam ted je, taky paráda
 Se divim ze mi jeste dvousloup hever nespadl.     A to horko pod plechovou strechou jake tam ted je, taky paráda  
 ty vole nejsem zas tak stary .odesli sme s tama 7let z5...ale byly sme tam hodne let....
 ty vole nejsem zas tak stary .odesli sme s tama 7let z5...ale byly sme tam hodne let....  prave proto ze se to tam rozpadalo sme sli...a bylo to tam drahy....
 prave proto ze se to tam rozpadalo sme sli...a bylo to tam drahy....

Ty jsi opravdu pako, absolutně netušíš co jsem kdy a na čem dělal a proto automaticky předpokládáš, že nic. Nevím, jestli je to známka hlouposti nebo ignorance
 Ty jsi opravdu pako, absolutně netušíš co jsem kdy a na čem dělal a proto automaticky předpokládáš, že nic. Nevím, jestli je to známka hlouposti nebo ignorance 

Náhodou má motor (který neustojí 1000 HP v tom stavu co je) a zadní nápravu (ta to nejspíš neustojí taky) a ani jedno z toho mu do auta nepasujeRitchma píše:To se neboj pochopil a nemluvím jenom o tomhle tématu... Vzhledem k těm plánům co tu hlásáš už pár let si se nedostal prakticky nikam...
 Ale aspoň si teda na auto dal ty velký a superkvalitní brzdy, který mu ovšem při brždění vibrujou
 Ale aspoň si teda na auto dal ty velký a superkvalitní brzdy, který mu ovšem při brždění vibrujou 

Navíc je před tebou "ve frontě" u Idaha podobný projekt, jehož majitel peníze má (cash, nejen že "někdy budou a čeká na ně"), dílů má připravených pokud vím mnohem víc než ty a i tak je to ve fázi holé kastle a vyměřování (a to už poněkud přesnějšího, ne jen hrubý odhad typu "díra na motor je dost velká, to se vejde". A to navíc dotyčný ani neplánuje 1000 HP. Takže na tvém místě bych opravdu pomlčel, protože jediné co umíš je neustále dokola opakovat, jak mi auto stojí 8 let (což není pravda i když posledních pár let se s ním skutečně nejezdilo) a že to je těžítko (což taky není pravda, dokud jsem z něj neprodal pár věcí, které už nebudu potřebovat, tak startovalo a bylo schopné jízdy). Ty o mém autě ani nevíš kde je, natož kdo na něm pracuje
 Navíc je před tebou "ve frontě" u Idaha podobný projekt, jehož majitel peníze má (cash, nejen že "někdy budou a čeká na ně"), dílů má připravených pokud vím mnohem víc než ty a i tak je to ve fázi holé kastle a vyměřování (a to už poněkud přesnějšího, ne jen hrubý odhad typu "díra na motor je dost velká, to se vejde". A to navíc dotyčný ani neplánuje 1000 HP. Takže na tvém místě bych opravdu pomlčel, protože jediné co umíš je neustále dokola opakovat, jak mi auto stojí 8 let (což není pravda i když posledních pár let se s ním skutečně nejezdilo) a že to je těžítko (což taky není pravda, dokud jsem z něj neprodal pár věcí, které už nebudu potřebovat, tak startovalo a bylo schopné jízdy). Ty o mém autě ani nevíš kde je, natož kdo na něm pracuje  Sám dokola akorát opakuješ svoje řeči o tom, jak vyjedeš s 1000 HP a vrutama montuješ pádla pod volant - kdybys byl co k čemu, tak to zkusíš reálně zapojit na tom LS400 a vyzkoušíš, jestli to vůbec bude opravdu řadit tak, jak čekáš. Místo toho jen střídavě lakuješ různé části auta...
 Sám dokola akorát opakuješ svoje řeči o tom, jak vyjedeš s 1000 HP a vrutama montuješ pádla pod volant - kdybys byl co k čemu, tak to zkusíš reálně zapojit na tom LS400 a vyzkoušíš, jestli to vůbec bude opravdu řadit tak, jak čekáš. Místo toho jen střídavě lakuješ různé části auta... 
 A kdybys o tom věděl víc než úplné hovno, tak bys taky věděl, že zapojit to na Lexusovi by mi bylo úplně k ničemu
 A kdybys o tom věděl víc než úplné hovno, tak bys taky věděl, že zapojit to na Lexusovi by mi bylo úplně k ničemu 

Teď už to dává smysl - všechno co plánuješ je vlastně jeden velký vtip a nic z toho nebude
 Teď už to dává smysl - všechno co plánuješ je vlastně jeden velký vtip a nic z toho nebude