Ano, Lexus se koupil, kvůli motoru, tak proč by se mělo skladovat celé auto ?

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Vytesat do kamene a jemu vypálit do čela, to je masakr matrošLiberaleMiguel2 píše:Já někdy sliboval 1000hp ? Že jsem o tom mluvil neznamená, že jsem řekl, že to bude
A já mám někde k dispozici nějakého Lexuse ? Že o tom nevímA kdybys o tom věděl víc než úplné hovno, tak bys taky věděl, že zapojit to na Lexusovi by mi bylo úplně k ničemu
Já vím, že by sis to s ohledem na tvou škodolibost strašně přál, ale myslím, že tě zklamuLiberaleMiguel2 píše:budeš vůbec rád, že někdy aspoň vyjedeš před garáž
A ač mechanik, tak si motor do auta do kterého patří dával 3 rokymaRkus píše:![]()
![]()
![]()
tak ja nevim no... ja uz v aute vetsi motor mam a jezdim s tim rocne 35000km a tohle se mi smeje ???
Touto větou toto téma uzavřeme, ne?LiberaleMiguel2 píše:Ze screenem nezklamalTys taky mlel o 700hp nebo kolik a budeš vůbec rád, že někdy aspoň vyjedeš před garáž
o 1000hp jsem mluvil jako o dlouhodobých plánech ve stylu "bůh ví kdy"
ale jasně screen vytržený z kontextu je jasný důkaz
Ano, Lexus se koupil, kvůli motoru, tak proč by se mělo skladovat celé auto ?
ne to je omyl, cela montaz trvala po praci po vecerech cele 4 dny vcetne kabelaze, celeho interieru atd... ale ono kdyz mas druhy auto a mas cim jezdit tak proste nepospichas a nepotrebujes na tom delatLiberaleMiguel2 píše:A ač mechanik, tak si motor do auta do kterého patří dával 3 rokymaRkus píše:![]()
![]()
![]()
tak ja nevim no... ja uz v aute vetsi motor mam a jezdim s tim rocne 35000km a tohle se mi smeje ???
Milej zlatej, já měl upravenýho Favorita v době, kdy tys neměl ani papíryLiberaleMiguel2 píše:Pořád je tady na tom největší sranda, že nejvíc pindají ti, co nikdy sami nic nepostavili
*byly výdajemaRkus píše:ROMIK diky![]()
a mimoto ja to neokecavam.... ja sem auto rozebral a 24mesicu se ho ani nedotkl... byli diky jednomu sracovi jiny vydaje se kteryma sem nepocital, tudiz na lupo nebyli penize.
LiberaleMiguel2 píše:*byly výdajemaRkus píše:ROMIK diky![]()
a mimoto ja to neokecavam.... ja sem auto rozebral a 24mesicu se ho ani nedotkl... byli diky jednomu sracovi jiny vydaje se kteryma sem nepocital, tudiz na lupo nebyli penize.
*nebyly peníze
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec