Jinak k tomu "je tlusty" .... znam spoustu lidi, kteri za to ani nemohou - ale mit dredy, rikat si Brááájen a zfetovany nekde lezet jako prase - za to opravdu jiz muze

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Ano, souhlasím, znám ho osobně a opravdu je to legenda. Jsem rád, že je tu alespoň jeden rozumný, co má stejný názor. Kdo z vás dokázal založit v šestnácti letech fungující tuningový klub a upravoval auto rodičům? Přesto zde slyšel jen posměšky.rallik píše:Legendary Zaciq, dyjeeeeeee
Není provoz jako provoz, víštholis píše:Nééé fake ne, chceme čirou a upřímnou LM hloupost v podání jeřábníkaStejně je krásné že má na práci činnost co běžně dělá 5 tlačítkový ovladač
![]()
binford píše:Ještě by mohl dorazit Míla Hebký
Tiburon píše:Můžete mi, prosím, někdo vysvětlit, proč se Michalovi posmíváte? On si jde za svým snem a maká na něm, vymýšlí řešení, shání informace a díly a pomáhá i ostatním. Vy se tu jen posmíváte a on se posouvá dál.
Proč se neposmíváte jiným. Třeba tomu Markusovi, který má jen malé auto a dlouho v něm měnil motor? Přitom ten motor se jen vymontuje a namontuje. Kus za kus, protože do toho auta patří. Navíc je tlustý. Proč se neposmíváte Flanelovi, který bourá cizí auta a pak neplatí škodu? Nebo Beaverovi, který ohrozil zdraví své rodiny stavem vozu, ve kterém jí pouští na silnici?
Ritchmovi, který někde v austrálii fotí cizí auto, navíc sériovku a sám jezdí na skůtru? Vrcholem je Taboo, který jen studuje školy, čte skripta a knihy. Napadlo vás proč? Protože nic neví. Michal ví, ten nic číst nemusí a vy se mu smějete.
A to všechno je pravda, já to moc dobře vím, Michal mi to totiž říkal.
Zamyslete se nad sebou a raději pracujte na svém zlepšení. Až prohloubíte své znalosti, bude vám trapně, zjistíte, že měl pravdu.
Přispívám na SV, bylo mi LMka lítogsi22 píše:Tiburon píše:Můžete mi, prosím, někdo vysvětlit, proč se Michalovi posmíváte? On si jde za svým snem a maká na něm, vymýšlí řešení, shání informace a díly a pomáhá i ostatním. Vy se tu jen posmíváte a on se posouvá dál.
Proč se neposmíváte jiným. Třeba tomu Markusovi, který má jen malé auto a dlouho v něm měnil motor? Přitom ten motor se jen vymontuje a namontuje. Kus za kus, protože do toho auta patří. Navíc je tlustý. Proč se neposmíváte Flanelovi, který bourá cizí auta a pak neplatí škodu? Nebo Beaverovi, který ohrozil zdraví své rodiny stavem vozu, ve kterém jí pouští na silnici?
Ritchmovi, který někde v austrálii fotí cizí auto, navíc sériovku a sám jezdí na skůtru? Vrcholem je Taboo, který jen studuje školy, čte skripta a knihy. Napadlo vás proč? Protože nic neví. Michal ví, ten nic číst nemusí a vy se mu smějete.
A to všechno je pravda, já to moc dobře vím, Michal mi to totiž říkal.
Zamyslete se nad sebou a raději pracujte na svém zlepšení. Až prohloubíte své znalosti, bude vám trapně, zjistíte, že měl pravdu.
Pavol Skuhravý aka Theodor Schwarzmüller aka pivo.gambrinus@seznam.cz Odkud jsi pane "nový". Mám takovej dojem že příspíváš i na škoda-virt.cz. Za kohopak se nám tu převlékáš?
kde si nechal sukňu??gizmi píše:![]()
me to prijde jak vystrizeny ze slunce seno, kdyz se kupoval stolni PC a Ruzickova tam rika, aaaacht!!! woooosm!! A to ja moc dobre vim, protoze to rikala Marena z prasecaku!!!!
![]()
![]()
Jinak k tomu "je tlusty" .... znam spoustu lidi, kteri za to ani nemohou - ale mit dredy, rikat si Brááájen a zfetovany nekde lezet jako prase - za to opravdu jiz muze
ZDE!gizmi píše:chip od Káááárla..Kde je vůbec Bleatche konec?