Jeden treba za to, ze jsem ujel loganem bawu na snehu

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Přesně taklhe zaciq vypadal i dva týdny nazpět. Měl ovšem co slavit, jelikož s Michalem dokončili návrhy Michalova auta. A jak už jsem jedno psal, bude to tom auto evropské tuningové scény. Snad se nebude Michal zlobit, ale nastínim zde nějaké detaily.Kane13 píše:Mě vždycky rozbije tohle Zaciqovo home-video. Kterak legenda sestoupila z nebe by spatřila prostý lid...
https://www.stream.cz/uservideo-271179/ ... ey-zaciq-3" onclick="window.open(this.href);return false;
To víš, bezpečenost na prvním místěremix píše:Kurde v ArcelorMittal ted vytycujem nove retencni nadrze na koksovne, no pracovat bych tam teda cely den nechtel, v 40°C nutnost mit monterky bluzu helmu bryle, clovek se ani neopali
pokorneo píše:![]()
![]()
, už vůbec nepřispívám, ale číst fórum je labužnický zážitek plný emocí
edit: abych nezapomněl , BAN rozhodně NE
zabYlkony5 píše:Jerab s klimou v plne palbe. V Kuzi a na hlinach..individual packet asi.....
přesně zlatá doba , Eiffel se škůdkou , tommyhoúdek s poklotrony na milion způsobů .FOG píše:pokorneo píše:![]()
![]()
, už vůbec nepřispívám, ale číst fórum je labužnický zážitek plný emocí
edit: abych nezapomněl , BAN rozhodně NE
Občas se sem chodím pobavit... ale tohle jsem nežral od dob Míly Hebkýho
achjo, kde jsou ty doby, kdy Ritchma vypil hnojivo, ToiToi "tunil" Pandu a Milosh brouzdal ulicema v džínový bundě...
Beaver píše:Jakožto rodák z Prostějova bych k tomu měl menší komentář - Zaciq v 16ti letech "tunil" auto své matky, takže pokud on přivedl Miguela k "tuningu", tak to ledacos vysvětluje. Byl zakladatelem Angels tuning klubu, což bylo takové to klasické uskupení břídilů, které se nacházelo ve větším nebo menším množství v každém městě - auta s nálepkama a "dílama" z Tesca ze sekce "autodoplňky", který člověk viděl zaparkovaný na benzínce Aral. Víc to asi nemá cenu rozvádět...Tiburon píše:Chodil jsem jako Zaciq, byl zakladatelem tuning clubu v Prostějově a tady se mu každý posmíval. Přitom právě on přivedl Michala k autům, jejich vymazlený auta ho prostě dostaly.
Filip Zelenský se žlutou MR2. I když je pravda, že pokud vím, tak v PV už teď není.vtuni píše:popř. bych rád obdržel nějakej vyloženě dobrej tip na někoho s opravdu tuningovým autem z Prostějova...![]()
ja jsem taki z Prostejova...ahojtakcauvtuni píše:popř. bych rád obdržel nějakej vyloženě dobrej tip na někoho s opravdu tuningovým autem z Prostějova...![]()
rád si udělám nějaký nový kámoše, zajedu na kafe a zevl na benzinku...atd...
NezapirejRitchma píše:Já jsem překvapenej že jezdím na skůtru, protože jsem v životě na žádný motorce nejel a ani tady na ní nemam papíry
což se může hooodně názorově lišit...vtuni píše: dobrej tip na někoho s opravdu tuningovým autem.
Asis myslel "made my day", ale pochopili jsme tě.crocjirka píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
make my day
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
Co lžeš? Se mnou ses normálně bavil, jak sis na Šíma sprintu cpal tu mrtvou holku do kufru...Butcher píše:To je od tebe hezky v tůni, ale bobra znat nechces a ja jsem sociopat...promin