Neohleduplny soused
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Neohleduplny soused
Resil jste nekdo problem s debilem sousedem?
Nadmerny hluk v nocnich hodinach, popel z cigaret na balkone, pes co vic steka, nez dycha?
Opakovane privolana mestska policie, stejne nepomaha.
Oba jsme vlastnici bytu, s dotycnym zadna domluva neni. Bydli u nej tak 10 lidi, vetsinou zkrachovale existence bez prace s chuti chlastat, fetovat a delat bordel (byt mu koupil tatinek, aby mel od neho klid.
Mel nekdo neco podobného? Jak postupovat, jak se branit?
Nadmerny hluk v nocnich hodinach, popel z cigaret na balkone, pes co vic steka, nez dycha?
Opakovane privolana mestska policie, stejne nepomaha.
Oba jsme vlastnici bytu, s dotycnym zadna domluva neni. Bydli u nej tak 10 lidi, vetsinou zkrachovale existence bez prace s chuti chlastat, fetovat a delat bordel (byt mu koupil tatinek, aby mel od neho klid.
Mel nekdo neco podobného? Jak postupovat, jak se branit?
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Neohleduplny soused
v ČR neřešitelný problém.. 

Bohuzel jsme meli stejny problem se sousedama nad nami. Na pohled slusna rodina, ale realita byla jina.
Parchanti cely den skakali z postele na podlahu - neskutecny hluk v "kvalitni" novostavbe. Bojovali jsme dva roky, nejdrive slusne, pak tvrde hadky...
Snazili se delat naschvaly apod. Poslana socialka, ze smradi (4 a 6let) chodi spat o pulnoci a tak, nic nepomohlo. MP absolutne bez vysledku, napoprve ani neprijeli.
Nase jedine stesti bylo ze jsme byli v pronajmu, takze jsme se nakonec radeji odstehovali...
Takze jak rika habitat v CR neresitelny problem. Skoncis z toho na psychine, jako sme malem skoncili my...
Parchanti cely den skakali z postele na podlahu - neskutecny hluk v "kvalitni" novostavbe. Bojovali jsme dva roky, nejdrive slusne, pak tvrde hadky...
Snazili se delat naschvaly apod. Poslana socialka, ze smradi (4 a 6let) chodi spat o pulnoci a tak, nic nepomohlo. MP absolutne bez vysledku, napoprve ani neprijeli.
Nase jedine stesti bylo ze jsme byli v pronajmu, takze jsme se nakonec radeji odstehovali...
Takze jak rika habitat v CR neresitelny problem. Skoncis z toho na psychine, jako sme malem skoncili my...
Takže se odstěhovat z bytu, do kteryho jsem ted pustil pul míče za rekonstrukci.
curaci lidi..

On je problem ze v teto republice nikdo nic neresi dokud se neco nestane. Beda kdybys na ne vytahl v cire zoufalosti pistoli....
Zavrou te az zcernas.
My jsme si rikali to same... prece neuteceme jenom proto ze sou lidi curaci. Bohuzel kvuli male, ktera uz se z toho hluku lekala, sme radeji vytopili vic jak 20 tacu za stehovani a preklenovaci dobu...
Uprimne nas nenapadlo jakym dalsim zpusobem situaci resit - bez nasili, ke kteremu uz ve finale nebylo moc daleko. Ale jit si sednout kvuli zmrdum, to za to nestoji.
Zavrou te az zcernas.
My jsme si rikali to same... prece neuteceme jenom proto ze sou lidi curaci. Bohuzel kvuli male, ktera uz se z toho hluku lekala, sme radeji vytopili vic jak 20 tacu za stehovani a preklenovaci dobu...
Uprimne nas nenapadlo jakym dalsim zpusobem situaci resit - bez nasili, ke kteremu uz ve finale nebylo moc daleko. Ale jit si sednout kvuli zmrdum, to za to nestoji.
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Párkrát mu dát do držky, ale nesmí vědět, že si to ty... případně ho naučit na drogy a on ten byt potom rád prodá pod cenou. Oficiálně to asi nevyřešíš.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
mno staci par cizich lidi, kteri vlitnou do bytu a trosku jim to tam upravi.. a tebe nikdo nesmi videt.. 

ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
asi tak.... Voloda, Igor, Vasil a vyreseno....
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
Samej mafián tady
. Já jsem trpěl debilní sousedy 4 roky a s městkou policií byli kamarádi oni, takže když jsem je volal, tak si přijeli jen pokecat. Koupil jsem si dům, kde nejbližší soused je 200 metrů daleko , to je moje řešení 

Hujdaj a sempl klever
Já to taky vyřešil jako Bolo1,ale pomohl jsem si jen částečně,protože tady ve čtvrti na sebe bonzujou sousedi taky. Holt jsme v čechách
Každej se stará jen o ty druhé a ne o sebe.

- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
taky mam zkusenost se sousedem keterj pronajal svuj byt cigosum......bordel jak svine a nikdo s tim nic neudelal, MP tam ybla takcobden, a majitel bytu se jen vysmival a kasiroval za 2+1 53metru asi 13tis za mesic.... 
vyreseno tim ze jsem se odstehoval a svuj byt taky pronajal....sice ne ciganum a ani za takovy prachy ale aspon mam klid...

vyreseno tim ze jsem se odstehoval a svuj byt taky pronajal....sice ne ciganum a ani za takovy prachy ale aspon mam klid...

Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Měli jsme stejný problém, s tím že bydlíme v městském bytě (nájem) s předkupním právem a chceme byt po pár letech koupit. Soused dělal obden kalby až do rána, nepomohla domluva ani MP, nakonec jsem náhodou zjistil, že klučina má pronajatý byt od majitele, který tam má oficiálně bydlet. (Nevím jak je to v jiných městech, ale u nás se městský byt nesmí dál pronajímat) Takže jsme kontaktovali příslušné ouřady a naštěstí ho vypakovali. Kdyby to bylo naše i jeho, asi bych ho musel zabít. Jak píšou ostatní, není jiné řešení, než se přestěhovat jinam a doufat.. Ale i u RD můžou být problémi se sousedy..
Toyota Corolla TS TTE Compressor 165Kw.
Peugeot 106 37Kw.
Peugeot 106 37Kw.
Pěkná partička kryptokomunistů, kteří by neustále někoho omezovali, buzerovali a posílali fízly, se vás tu sešla...
Ty si hroznej krypl, ze
Az budes mit zodpovedne povolani, ve kterem potrebujes pravidelny spanek, protoze mas nepravidelny nastup/konec a vozis stovky lidi, tak si povime.
Pral bych ti takove "uzasne" sousedy

Az budes mit zodpovedne povolani, ve kterem potrebujes pravidelny spanek, protoze mas nepravidelny nastup/konec a vozis stovky lidi, tak si povime.
Pral bych ti takove "uzasne" sousedy

Ja muzu poradit
... Staci pres den makat ..nebo parkrat zvednes cinku a v noci spis i kdyby ti po hlave slapali.... Je treba se radne unavit pak se spi nejlip

-
Sakra, myslel jsem, že tyhle přispěvatelé jsou jen v Blesku.HondaMan píše:Pěkná partička kryptokomunistů, kteří by neustále někoho omezovali, buzerovali a posílali fízly, se vás tu sešla...
kony5:ani to občas nepomůže a rozhodně to není řešení, když je někdo kretén a je mu u prdele, že máš třeba doma malý děcko, který pak nemůže spát...
HondaMan:ty si velmi drsný chlapec
HondaMan:ty si velmi drsný chlapec

svět dospělých je pro mne záhadou......
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
.. no nevim. na obcansky upozorneni z mista bydliste (udani) bych taky nemel zaludek. :/ a urcite bylo anonymni.
praskani nesnasim.
resil bych to duraznejsi domluvou, pripadne volodou.

resil bych to duraznejsi domluvou, pripadne volodou.

www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

Voloďa je fajn, ale soused může mít taky kamaráda Voloďu a třeba i Sergeje a ty nebudeš pořád doma, občas tam bude třeba manželka s dětma sama.... Já osobně bych se bál vyvolávat podobný konflikt.
Myslím že zodpovědné povolání vcelku mám i když nedělám autobusákaBobek píše:Ty si hroznej krypl, ze![]()
Pral bych ti takove "uzasne" sousedy![]()

V životě bych nevěřil, že budu souhlasit s Konym.kony5 píše:Ja muzu poradit... Staci pres den makat ..nebo parkrat zvednes cinku a v noci spis i kdyby ti po hlave slapali.... Je treba se radne unavit pak se spi nejlip

Ještě lepší řešení je bydlet ve slušné lokalitě

Mám osobní zkušenost se sousedem "mentálním důchodcem", který by nejraději, aby se v jeho okolí celý den nic nedělo, mohl v poklidu sedět na své zadeli, čučet na bednu a nebýt obtěžováni životem ostatních, který si neustále na něco stěžuje. Na noční život, na tramvaj jezdící kolem domu, na noční návraty sousedů, na hlučný sex v noci, na hlučný sex přes den, na chůzi po jeho stropě, na časté návštěvy...
Btw. rok jsem bydlel na Stodolní nad velmi hlučným klubem, pár let jsem bydlel pod chlapem, který byl sousedy považován za "problémového", ale nikdy by mě nenapadlo si na někoho stěžovat, nebo volat obecní šimpanze...
Ja nedělám autobusaka
MP je tu od toho, aby neco delala, kdyz je placená z mych penez. Bohuzel vsichni se jim vysmeji a party pokracuje vesele dal.
Ale provlem uz je v reseni, tak dik vsem za pomoc.
Ikdyz se toho moc nevyresilo, protoze zakony v nasi republice nejsou staveny pro lidi, kteri jsou v pravu.

MP je tu od toho, aby neco delala, kdyz je placená z mych penez. Bohuzel vsichni se jim vysmeji a party pokracuje vesele dal.
Ale provlem uz je v reseni, tak dik vsem za pomoc.
Ikdyz se toho moc nevyresilo, protoze zakony v nasi republice nejsou staveny pro lidi, kteri jsou v pravu.
Zkousel jsi ho zastrelit
? To vetsinou pracuje velice dobre a vyresi vetsinu problemu (pouze v pripade, ze ti neco dluzi, tak nejdriv pockej az ti to vrati - a az pote ho zastrel [uz jen na zaklade obecneho principu
]). 

IQ stylingem nenahradis.
Taboo : tady to není jak v Americe , sereš mě, zabiju tě , tatata
done

Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
Ty vole hochu...HondaMan píše:Myslím že zodpovědné povolání vcelku mám i když nedělám autobusákaBobek píše:Ty si hroznej krypl, ze![]()
Pral bych ti takove "uzasne" sousedy![]()
V životě bych nevěřil, že budu souhlasit s Konym.kony5 píše:Ja muzu poradit... Staci pres den makat ..nebo parkrat zvednes cinku a v noci spis i kdyby ti po hlave slapali.... Je treba se radne unavit pak se spi nejlip
![]()
Ještě lepší řešení je bydlet ve slušné lokalitě![]()
Mám osobní zkušenost se sousedem "mentálním důchodcem", který by nejraději, aby se v jeho okolí celý den nic nedělo, mohl v poklidu sedět na své zadeli, čučet na bednu a nebýt obtěžováni životem ostatních, který si neustále na něco stěžuje. Na noční život, na tramvaj jezdící kolem domu, na noční návraty sousedů, na hlučný sex v noci, na hlučný sex přes den, na chůzi po jeho stropě, na časté návštěvy...
Btw. rok jsem bydlel na Stodolní nad velmi hlučným klubem, pár let jsem bydlel pod chlapem, který byl sousedy považován za "problémového", ale nikdy by mě nenapadlo si na někoho stěžovat, nebo volat obecní šimpanze...
Až budeš mít jednou rodinu a souseda kretena, kterej se baví jen tím, že sere život ostatním tak si pak povíme co za srance si to právě vyluštil.
Sám s blbejma sousedama zkušenost taky mam o to hůř s kofolotinovou rodinou. Do našeho baraku, ktery je celkem v "bohatší" čtvrti se tam nějakym zazrakem nastěhovali a byt koupili (dle myho nazoru to spíš dostali od státu) a už to jelo.
Fakani chcali z balkonů, bordel lital ven tou samou cestou. Chlastací a hulící dýchánky, bordel po celou noc. Tečka byla kdy jsem nachytal jejich "Výrobnu na dávky" jak mi krade předplaceny časopisy.
Celou situaci se nedařilo řešit zákoně, soused to pak zkusil tak, že podal anonymní tip, že se v tom bytě vařej drogy a že fakani prodavaj na ulici. Všechno vyřešila až banka, ktera jim byt sebrala naštěstí.
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů
- bejvávalo :/
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů

- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Jen ma rada,kdyz mas toho praveho Volodu, coz je osloveni par let zpet, tak soused v tom pripade nesmi mit sanci cehokoliv.Tiburon píše:Voloďa je fajn, ale soused může mít taky kamaráda Voloďu a třeba i Sergeje a ty nebudeš pořád doma, občas tam bude třeba manželka s dětma sama.... Já osobně bych se bál vyvolávat podobný konflikt.
Chapeme se ze? Kdyz uderit a resit, tak poradne.
Jinak se priblizuju s nazorem, radeji se odstehovat a mit klid, nez bejt nestastnej, pokud clovek nechce, kort kuli rodine jit do extremu.
Ale je fakt, ze sousedske vztahy v posledni dobe, resi spousta lidi bohuzel.
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
dej mu tak 2-3 x přes hubu, pochopí to, funguje to dobře. Jinak nevyřešíš nic. Jednou přes hubu je málo.
Volat opakovaně policajty, vyžadovat u nich pokutování (ev. ptát se, proč to nepokutují) a řešení problému (protokoly) a následně je tu od toho Obecní úřad.
Pak asi taky máte výbor vlastníků, takže bych dal stížnost i tam.
Doporučuju se pobavit s něj. právníkem na tuto oblast.
....
Nějaký násilí, na to je třeba nátura, a možná soused je násilné povahy ještě více než Ty...
Pak asi taky máte výbor vlastníků, takže bych dal stížnost i tam.
Doporučuju se pobavit s něj. právníkem na tuto oblast.
....
Nějaký násilí, na to je třeba nátura, a možná soused je násilné povahy ještě více než Ty...
MSG