Převozní značky zahraničí
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Převozní značky zahraničí
platěj ty český zelený převozní značky i v zahraničí? tj. když jedu pro auto např. do německa, stačí vzít tyhle český převozky a vyhnu se tím kupování tamních převozek?
díky
díky
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
Re: Převozní značky zahraničí
Pokud vím, tak převozky u nás vydávané jsou platné pouze na území ČR.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
zkusit to můžeš, ale nesmí tě v německu chytit 

To je v nemecku nemozny...neni jich tam tolik co u nas ale porad dost...
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
pouze v ČR, jeď jiným autem
- LiberaleMiguel2
Květoslav našel nějaký web, kde si po netu objednáš EU převozky, dodání do druhého dne. Chtěli za to nějak kolem 2500kč mám pocit. Tak mu kdyžtak zkus napsat
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
- Květoslávek
Opravim Te,byly to normos de prevozky...s tou platnosti po celé EU si nejsem jistéj:)
Volvo V40 2.0 T4 yellow Faketaxi 
Go HARD or Go Home!!!

Go HARD or Go Home!!!
- LiberaleMiguel2
Aha
no každopádně tady by to mělo posloužit 

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Tomu bych se urcite vyhnul.. Znacky se vydavaji na konkretni auto a ridice a musi to vzdycky jit pres Nemecky urad..Neni zas tak narocne si to v Nemecku vybehat sam..
FoFo ST225
jn, za stejny penouze se to da koupit na miste, to vim, jen jsem myslel ze se vyhnu 100€ a casu na urade. prej se ty zeleny prevozky muzou pouzit jen na auto co je uz na cistopise. ja jsem na nich loni zvesela trajdal přes celou ČR s autem na německejch papírech a jako návnada pro policajty rovněž posloužil vejfuk bez tlumičů, ale naštěstí jsem přežil
tak už aspoň vím pro příště..

3x Renault Safrane Hartge Biturbo
Zluty Nemecky stoji cca. 120€ se vsim vsudy.. Na zeleny musis mit cistopis a platnou technickou tzn. dovozovku a samozrejmne vypsanou knihu jizdy 

FoFo ST225
Už jsem také potkal jednoho v Německu na zelných cz převozkách
Jinak v Praze jdou zařídit Maďarské.. Ty platné jsou ale musí se zase vrátit a stojí stejně asi 100 euro
Od nového roku to je dle mého tak že zelené převozky se dají dát na auto bez CZ technické i papíru (kvůli zániku čistopisů)
.. Ale nerad bych lhal
Pokud je to rozum tak dej vědět a třeba by jsme tam zajeli spolu s platem

Jinak v Praze jdou zařídit Maďarské.. Ty platné jsou ale musí se zase vrátit a stojí stejně asi 100 euro

Od nového roku to je dle mého tak že zelené převozky se dají dát na auto bez CZ technické i papíru (kvůli zániku čistopisů)

Pokud je to rozum tak dej vědět a třeba by jsme tam zajeli spolu s platem

Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
Myslím že dovozovka bude pořád nutná pro ty zelené. Aktuální stav taky neznám, protože už je od minulého roku nemám. A ty madarske znacky dle me taky nejsou reseni, protoze prevozní znacky na vyvoz musí být vázané na jedno auto a mít vyplnění takový pseudotechničák z uradu, jinak nesplnuji nejakou tu Vídenskou umluvu. Proto byl i pruser se zlutyma Nemeckyma, protoze k nima byla jen takova karticka kterou si rukou vyplnoval kazdy jak chtel. Od 1.4. v Nemecku meli novelu ohledne prevozek a uz i ke zlutym dostavas strojove vyplneni papir (vypada to jako maly DE TP) ve kterem je vin a typ auta a jmeno ridice/kupujiciho.
FoFo ST225
Na zelenou papírovou převozku nepotřebuješ nic,jen originál doklady.Ale ta značka je pouze manipulační na převoz z místa koupě do místa bydliště,může v tom autě jet jen jeden člověk atd.