Ahojte panove,
chystam se jet do chorvatska, ale uz asi pul roku jezdim s mirne promacklou SPZ. SPZ bzla malinko zdeformovana a odrena barva, tak jsem to pomoci cerne a bile barvy "opravil". Nyni ale resim otazku, jestli s tim nekde cestou muze byt nejaky vetsi problem? SPZ je normalne citelna ale je to hodl na ni videt, ze je zdeformovana a opravovana ....
popr. jake je nejrychlejsi / nejlevnejsi reseni?
Diky
cesta do chorvatska - poskozena SPZ
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: cesta do chorvatska - poskozena SPZ
Kdybys tu znacku uz davno zlomil a za čtyři kila si na urade vzal dve novy, udelal bys lip nez to placat s nakou opravou apod.
už nemám hnujdaj...
spis se mne jedna o behani po uradech. Ve velkem i malem TP to zmeni v jeden den (tzn. okamzite na pockani?), co zelena karta 

zmeni to na pockani, zelenou ti yvstavi pojistovna novou (to uz je jak kde, nekde to posilaj postou do par dnu, nekde jsou schopny vypsat na miste - to je zatim moje zkusenost)
už nemám hnujdaj...
- LiberaleMiguel2
Ano, když nepočítáš frontu, tak na úřadě je to 10 minutová záležitost. Ve velkém zapíše změnu, v malý vydá nový.
Na pojišťovnu stačí nahlásit změnu SPZ a buď ti pošlou novou ZK poštou nebo na email a sám si jí vytiskneš
Na pojišťovnu stačí nahlásit změnu SPZ a buď ti pošlou novou ZK poštou nebo na email a sám si jí vytiskneš

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
a nevi nekdo jak je to u Kooperativy?
ten poplatek 400kc je i pri poniceni, nebo jen pri odcizeni? hledal jsem na internetu, ale informace se ruzni ....
ten poplatek 400kc je i pri poniceni, nebo jen pri odcizeni? hledal jsem na internetu, ale informace se ruzni ....
- F.l.a.n.e.l.
http://www.prepisy-vozidel.cz/vymena-ta ... -poskozeni" onclick="window.open(this.href);return false;
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše