Myslim, ze tohle tema uz tu jednou bylo....jinak Sidi, Alpinestars, Puma, Salewa, Trezeta, Nike, Adidas, Umbro, Sparco, atd...Botasky mam taky dvoje a jsou dobry Ale hlavni je to fakt stridat...tak jako se zenskejma nebo huba/prdel/huba
Nejlepší jsem měl zatim skate Nike z Deichamana. Mám je asi 5 let, nošený přes dva roky nonstop v létě i v zimě(zimní boty nevedu), párkrát fotbal,asi 4x praný a momentálně v nich občas lítám po stavbách a pořád drží, jen ta podrážka už nic moc. Podobný adidas, puma atd. mi vydrží tak rok a pápá
Ex: lOo ==vw== oOl G1 --> //// Punto --> Corsa B --> G3 TDI --> G4 Zender Concept -->Insignia SportsTourer
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM
Aktuálně Adidas Porsche 917 (bílý), mám je 2 rokem a ještě minimálně rok dají. Předtím Adidas Good Year, ty daly 3 roky a jednu zimu... a teď je mám v autě když se potřebuju někde přezout do bordelu (nosím jen bílé). Předtím jsem měl taky Adidas obdoného designu a taky daly 3 roky... a teď dávají zahradu ještě. Slušné boty mám jedny, takže to moc nestřídám
Jinak na zimu si vždycky koupím něco obyčejného a to dá zimu a pak další sezonu jako pracovní....
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
mno tak se musim podelit... protoze z nouze jsem potreboval v necem chodit a objevil jsem ve sportdirectu boty od donnay(v anglii jsem to kupoval jako celkem good obleceni a vydrzelo), tak jsem je prubnul staly 350 takze me fakt netrapi jestli je budu nosit tyden nebo mesic.. zatim muzu rict, ze jsou vcelku pohodlne.. netlaci.. jen cislovani maj divne.. normalne mam nohu 46 a v jejich velikostech mam 44,5.. a asi fakt pujdu do tech botasek co jsem dal jako prvni, protoze designem se mi nic jineho asi tolik nelibi
Dost divny tema,zadnej flamewar. Ja teda at delam co delam,tak zadny tenisky mi nikdy nevydrzely dve leta. Ale vyuzil bych mistni modni guru,nevi nekdo co je tohle za tenisky?
Jo a Shift to nejsou.
edit: Dekuji,Jarbi
Naposledy upravil(a) Mickael dne 10 zář 2015 22:06, celkem upraveno 1 x.
Já momentálně Nike Isolate LR, jedna bota má bílý tkaničky, druhá modrý (ne, nejsem barvoslepej). Jinak nosim v létě, v zimě, furt. A když je hodně sněhu, přijdou na řadu Garmische
Ja beru kazdy tri mesice jeden par tady https://www.znackovy-sport.cz/252-tenisky" onclick="window.open(this.href);return false; a myslim, ze oproti kamennym obchodum je to fakt neskutecnej rozdil v cene:-)
a za mě naprostý top... mam jen tyto 2 páry bot... taham je všude a nechovam se k nim nějak hezky a furt funguji... vnitřní pata kožená, takže se neroztrha.. jen holt podrážky už jsem trošku ochodil.. a za 2k super
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
holt zvyk je železná košile-----furt musí mít něco v hubě
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební