Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Jak jste docílili toho, že jste byli rychlejší než černoši?AR166 píše:dnesni vylet s ARV6 a jeho m3d pro tuhle hirosimu.
Díky Jirko. Je na něm ale stále spoustu práce...Jirka.Kolouch píše:Ten Willi je parádní![]()
ne to nebyl...mě stály 30 tis. karosářské práce, brzdy, výměna zadní nápravy, věci kolem výfuku (decat pipe, středový tlumič, oprava koncového laďáku) opravovali mi i mechanismus zámku dveří, měnily náplně, ale to už jsou jen drobnosti.Lordík píše:nedávno jsem kupoval "ušáky sparco" do svého auta někde na severu čech u jednoho velice ochotného a upovídaného pána měl v garáži 7 integrálek nějaký to evo, ford kapri na 20tkách atd. staví závodní auta na zakázku a vše okolo něho. dokonce to byla dílna kde původně byly sklenářské pece. náhodou tam v té době stál takovýto wilík jako máš ty Sovo (programovatelná jednotka elektrika a lazení) cena 30tis odpovídá něco zmiňované úpravy. proto se ptám nebyl to u zmiňovaného pána právě tvůj williems? bohužel mi vypadlo jméno a kontakt jsem taky někam založil (to víš ty papírky na stole)