milonovo: ja na automaty taky nebyl zvyklej, ale poslední dobou už mě to ranní seřizování celkem baví... , ty Sinn 903 nejsou můj šálek kávy, vypadaj jak breitling navitimer a ty už nemůžu ani vidět, kolega je nosí, ale Fíky, tak se mi je znechutil
Požadavky: cena cca 15 tisíc, když to bude stát za to, můžeme trošku přitlačit; automaty; spíše menší než nějaké obry.
Zatím to vidím na Tissot PR100 nebo Tissot T-ONE GANT.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Rád bych si časem pořídil hodinky typově jako Luminox Regi,ale nechce se mi za hodinky dávat deset tisíc. Máte někdo nějaký návrh na podobné hodinky i krapet horší kvality?
Účet tam mám, ale moc příspěvků moc ne i když 50+ jo ..., jelikož mě sere přístup adminů, pokud nemáš Panerai a neprodáváš Rolexy nebo BMW X6M ve fullu, tak pro ně nejsi dost cool
Naposledy jsem tam prodával nová nevyužitá loga chronomagu(jejich fora) a admin mi napsal, že tam nemám prodávat krámy
A musí bejt mechanický, nebo stačí na baterku? Baterkáče bych vzal klidně nějaká casia...
Baterkáče stačí digi? Pokud digi jo, tak třeba g-shocky....
...
....čímž se u mě zkompletovalo trio primek pro ČSLA (Čs. lidovou armádu):
1965 vojenské potápěčské Prim Orlík (replika 2015)
1968 vojenské potápěčské Elton Sport (replika 2014 - v r. 1968 Prim zvažoval změnu jména na Elton - ELektrický TÓN - ladičkové hodinky, předchůdce quatrtz)
1985 vojenské letecké Prim Sport Automat cal. 68.(origo)
od roku 2008 citizen Nighthawky Ecodrive, pořád na ruce, ocel/mineral sklo...sklo by chtělo vyměnit,ale pak kdyžtak za safír. Jinak naprostá spokojenost.
Ford Mondeo TDCI (96kw)
Škoda Fabia, taková benzínová zdechlina.....
Chysler PT Cruiser,Mitsubishi 3000GT,VW Transporter,Renault Kangoo.
Bylo:R.Megane II 1.9DCI,VW Passat,R.Scenic,R.5,Š.Octavia 1.9tdi,Honda CRX VTEC,VW Vento,Lancia Delta 2000 HF Turbo.....a x dalších aut různých značek. ))
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
to nosim pres tyden, a o vikendu nosim tyhle orloje ....
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební