Vtipy sem (nový thread) !!!!!

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
LiberaleMiguel2

Re: Vtipy sem (nový thread) !!!!!

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

http://www.iprima.cz/csmatalent2015/cla ... eho-gamera" onclick="window.open(this.href);return false;

podle mě nemá chybu :lol:
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

Obrázek

niemand
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

:lol:
A car isn't an object, or something you own... it's a part of you!

Mercedes-Benz ML320 CDI

All pizza and no pizza makes pizza a pizza pizza.

Drive hard. Die last.

Dacan
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dacan »

hned tak po obědě

pro ty co nemaji fb

Michaela Sacherová Czech Drift Girl sdílel(a) profil.
59 min ·
V první řadě se omlouvám všem dobrým lidem, co tohle budou číst a tati Tobě( ale já si do rodiny kecat nenechám!!) vše má své hranice.
Moji milovaní hejtrs, to, že mě uřážíte, snažíte se mě nějakým způsobem furt prudit, tak sorry, ale vy mě tim hrozně nabíjíte Emotikona grin Protože když někoho dokáže tak na*rat, že holka jezdí závody v autě, dělá si na něm je pro mě úplný blaho Emotikona grin Tim mě naopak ještě strkáte dopředu, takže díky Emotikona smile Proč to píšu. Neřešim teď hejtry, ale jednoho zakomplexovaného chlapce. Sleduje každý můj krok, na všech stránkách na mě kydá nesmysly apod. Upřímně mě tenhle člověk bavil do doby, co se opovážil vzít do huby mého tátu. Ať si na mě každej řiká co chce, mně to je jedno, ale URÁŽET A BRÁT SI DO HUBY MOJE RODIČE, to už je za hranicí! Tenhle týpek se na netu baví tím, že převážně úráží slečny, pak si udělá printscreen a chlubí se na svém profilu, jak je hrozně dobrej. Stál na Slovakiaringu vedle mého auta a neměl koule ani přijít, pouze kecá na netu a ani soukromě neumí napsat. Prostě typickej zakomplexovanej chudák. Ale moji rodinu tenhle pleps uřážet nebude! Takže kamaráde, když si byl u mojí stavby, jak ty tvrdíš, že můj táta ukradl tento projekt a nechal si Soarera postavit a teď se chlubí cizí prací a další nesmysly, co si vyblil, tak když jsi takovej frajer, natoč zase video, abys to mohl zase publikovat na svým Facebooku a pojď si se mnou a mým tátou o tom pokecat. Nikdo si nebude brát do huby mojí rodinu, to už je přes čáru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A tohle neni naposled, co se o tomhle nechutnym člověku budu zmiňovat! Chce mít publicitu, tak já mu to splnim
https://www.facebook.com/michal.ciompa?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Přílohy
majkl.png

LiberaleMiguel2

"diskuze" ze které tohle vzniklo je tady :D tak nějak nechápu její závěry z toho, ale budiž :D
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Kde je ta diskuze? Koukám že si za retarda už naprosto všude...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

LiberaleMiguel2

https://m.facebook.com/?hrc=1&refsrc=ht ... 3569075310" onclick="window.open(this.href);return false;

Koukám, že se odkaz nevložil :D

Ritchma Až si to přečteš, tak ti dojde, že slečinka jenom lže a kope kolem sebe ;-)

kony5

Příspěvek od kony5 »

Internet je mocnej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D ... Jeste ze nemam fejsbučík.....

LiberaleMiguel2

O hodně přicházíš, po TF ta nejzábavnější věc :lol:

kony5

Příspěvek od kony5 »

No ztrapnujes akorat sam sebe...min prispevku na netu a vic noci v garazi ...

LiberaleMiguel2

Na netu jsem aktivní hlavně v práci ;-) a lži od nějaké modelíny mě fakt nedokážou rozhodit :-) příště si na ní u toho jejího auta budu holt muset počkat :D

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

ja se tesim az tomu kokotovi konecne nekdo rozmlati drzku...... tywe nemel si bejt nahodou policajt.... ty se taky rodej po analu....
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

Bobek

Příspěvek od Bobek »

Mě by jen zajímalo, co si o tobě mysleli lidi, kteří se, dle tvého komentáře Michaele smáli na tribuně. :)

A čekám na den, kdy se fakt někdo nasere a přijede ti rozbít hubu. Protože ona není první a ani poslední člověk, do kterého se navážíš. Ale tvoje věc. 8)

Ovšem nejvíc to zabíjí tvoje komentáře: "já si celé auto postavil sám, všechno si dělá sám, všechno si opravím sám, protože budu vědět, kde co je a jak co funguje, etc."

Myslíš tím tedy nahození nárazníků, namontování nefunkčních brzd, kol, přišroubit pádla pod volant pomocí vrutů a v neposlední řadě lak na pojišťovnu? Jo, to je tedy něco 8) :lol:
Naposledy upravil(a) Bobek dne 27 říj 2015 14:02, celkem upraveno 1 x.
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw

LiberaleMiguel2

Crocu no ty to nebudeš, to jsem klidný :D

Bobek: Jasně, na mém autě je všechno k hovnu a nefunkční, bo to tady na TF někdo řekl :D
Nevím co to byli za lidi, nějaká skupinka kolem jednoho se závodníků, normálně jsme spolu pokecali, pobavili se, na pohodu :-)

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

LOL..... ta incestni opice si dela ostudu opravdu vsude.... MIchaela je naprosto v pohode clovek, plny usmevu a pohody a dela co ji bavi...

jenze ty mas problem se vsim co ma mozek vetsi nez slepice... ale myslim ze tady si narazil, ono ukaze cas... me hodne lidi rikalo at se na tebe vyseru ze mlatit te nema smysl ze ses mrda co by to akorat dala na pcr...

opravdu znam hodne falesnych zlych hloupych lidi, ale ty ses nad temato vsema lidma... ztelesneny lidsky odpad. fakt je mi lito lidi okolo tebe kteri te musi snaset jako soucast rodiny.

a kdybys nekdy nahodou par sekund premyslel proc mas zadreny motor, tak presne pro tohle... protoze ses zmrd a ten motor je odmena za tvuj ubohy zivot...

a klidne mi ted napis ze sem tlustej, neurazi me to, protoze ano jsem, a uvedomuju si to, ale ty ses debil a neuvedomujes si to, takze odemne nenavist strida litost... mam soucit s retardama...
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

crocjirka píše:ja se tesim az tomu kokotovi konecne nekdo rozmlati drzku...... tywe nemel si bejt nahodou policajt.... ty se taky rodej po analu....
tyvole ale tak trošku chování :-D Jak k tomu mám přijít jako? To mě házíš do jednoho pytle jako ...? spek :lol:
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

flanel: promin... ale ted zrovna resim, ze mi ukradli fotak... a to co predvadi tvy kolegove je do nebe volajci... uz 2 dny cekam na to abych se mohl kouknout na kamerovy zaznam z benzinky... kde pouzili moji kartu... a oni ze prej to neumeji prehrat a nemuzou mi dat ten file.... uz sem z toho na prasky....
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

Bobek

Příspěvek od Bobek »

crocu buď v klidu, já zas čekám 3 měsíce na kamerové záznamy z banky, bohužel pčr musí nejdříve zažádat a až potom se záznamy vydají.

Btw, když přijedou k nám na firmu (OMV) a chtějí nějaké záznamy, tak jim je bez debat stáhneme na flash, není třeba ani žádné povolení a všechno jede. Nikdy nám nikdo nevolal, že něco nefunguje - z toho usuzuji, že v Praze zaměstnávají dementy :roll:

A ke vší smůle - policie ti ten záznam vydat nemůže, jedině, že by si se domluvil s majitelem nebo nájemcem čerpací stanice a ten by ti jej dal, ale zase, když ho zveřejníš, tak z toho majitel (nájemce) bude mít průser. A stále dokola.

V této republice je přáno zmrdům a zlodějům. Přeju pevný nervy při hledání všeho ztraceného (četl jsem na FB)

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Na těch dritech jsem pochopitelně nebyl, ale jedinej kdo ze sebe dělá úplnýho kokota si ty a ne Míša. Ona alespoň něco dělá a má funkční auta což se o tobě říct nedá. A taky mi pobavilo jak všude píšeš já si svoje auto postavim sám :lol:
Function > Form

D´ice

Příspěvek od D´ice »

všichni na nervy tady. Mě ukradli minulý týden kolo, ale já jsem v klidu, vím že se mi už nevrátí :lol:
Life is too short to drive boring cars

Bobek

Příspěvek od Bobek »

Ritchma píše:Na těch dritech jsem pochopitelně nebyl, ale jedinej kdo ze sebe dělá úplnýho kokota si ty a ne Míša. Ona alespoň něco dělá a má funkční auta což se o tobě říct nedá. A taky mi pobavilo jak všude píšeš já si svoje auto postavim sám :lol:
Ale kluci na tribuně říkali, že je trapná, tak tomu prostě všichni musíme věřit a přes to vlak nejede :smich:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Ty chlapi na tribuně možná budou stejnej sen jako ten jeho 500ps awd a 1000ps V8 rwd sen :lol: Kdo by kritizoval milou slečnu co se o něco snaží? Jen zamindrákovanej idiot...
Function > Form

LiberaleMiguel2

Ritchma píše:Na těch dritech jsem pochopitelně nebyl, ale jedinej kdo ze sebe dělá úplnýho kokota si ty a ne Míša. Ona alespoň něco dělá a má funkční auta což se o tobě říct nedá. A taky mi pobavilo jak všude píšeš já si svoje auto postavim sám :lol:
Já vím, že už jsi z ČR dlouho, ale zkus vidět rozdíl v použitém čase ;-)

Bobek

Příspěvek od Bobek »

A nebo si to zase převzal po svém :lol:

onetwothree

Příspěvek od onetwothree »

Achjo, takhle to tady zasírat. Kde je ten Kane když je potřeba...kdybyste aspoň ke každýmu tomu výplodu přihodili vtip. A koukam že Australan se asi probral ze zimního spánku že má zas potřebu nabalit na každý hovno co tu LM2 plácne dvě dvakrát takový.
Baví se Cipísek a Rumcajs.
Cipísek: hele Rumcajs, kdy bude oběd?
Rumcajs: hele nevim, to je Monkey business....

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Kane musí taky někdy pracovat :lol:

A jeden černější:

Jak často se v ČR objeví skutečně aktivní střelec? Naštěstí jen jednou za Uherský Brod....
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Korňa Kejne, ten byl velmi dobrej, ikdyž trochu pozdě :lol: :lol: :lol:

pan velký ládič ciompa je top :smich: zatim to z 500koní naladil na prorezlejch 50 :smich2: to už je na dry-fety
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Ale za to si to zadřel a naladil na Fiestu úplně sám, bez pomoci :lol:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

rejchy

Příspěvek od rejchy »

Jak sám? Vždyt jsme mu ještě radit museli :lol:

abych nebyl ot:

INZERÁT:
Je mi 38 let, hledám ženu k vážnému seznámení.
Profese: 9 let člen parlamentu ČR
Vlastnosti: usilovnost, ochota těžce pracovat,spravedlivost,
pravdomluvnost, neúplatnost, boj za práva chudých

ODPOVĚĎ:
Je mi 30 let.
Profese: 15 let prostitutka
Vlastnosti: panna

LiberaleMiguel2

Bobře přístup ke zbraním máš, proč se prostě nezastřelíš ? Pořád je to lepší než sondovat po netu a hledat video s mým údajně zadřeným motorem ;-)

https://www.facebook.com/FilozoraptorCZ ... nref=story" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.youtube.com/watch?time_cont ... pvvF8KWU74" onclick="window.open(this.href);return false;

Odpovědět

Zpět na „Pokec“