Dá se ještě někde v Praze schovat auto třeba do podzemních garáží na delší dobu? Vím, že nějakou dobu zpět byly schované auta v OC Eden, ale tam je to už asi sralo a je to zpoplatněné. Potřeboval bych někam schovat Omegu
Ano, pronájem garáže by byl řešení, bohužel mi v tuto chvíli ty 2 litry měsíčně budou chybět.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Na Novodvorské si to hlídaj, tam ti to projde tak na týden.
Renault Avantime 3.0 V6 - 152 kw
Renault Laguna II 1.8 16V - 88 kw
Renault Megane II 1.6 16V - 81 kw
Renault Laguna 1.6 16V - 79 kw
Renault 21 sedan 1.8 8V - 66 kw
Děkuju za tipy. Jde mi o to, že autem v Praze téměř nejezdím a jen chudák stojí před barákem... Nemáte někdo zkušenost s parkováním v Tescu na Sklace? Včera jsem tam byl nakoupit a tak jsem koukal po parkovišti a nějaké kusy jsou tam odstavené asi dlouho - dle prachu na autech
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Takže než abys měl to auto na očích, tak ho radši odstavíš někam na parkáč, ať ho tam může někdo v klidu ničit a pojedeš se na něj jednou za tejden podívat? OMG, to mi hlava fakt už nebere
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Ono to vyjde na stejno, u baráku musím parkovat tak, že na to auto stejně z okna nevidím. To, že pořád stojí na jednom místě si vyhlídnout tak i tak... sice jdu kolem ráno do práce a večer z práce, ale to je tak vše. Třeba v tom Edenu stávali u jedné strany hodně hezký auta a bylo to fajn v tom, že do -2 víceméně nikdo nelezl. Jak je to v těch ostatních těžko říct, proto se ptám.