Zdravim vas. Delsi dobu vaham zda svoji "praci " nekde vubec prezentovat , ale nakonec proc ne. Prakticky vse delam sam a s autem jsem zacinal jeste jako student. Tak nejak trocha te historie : auto jsem koupil jako skoro kazdyho stareho itala v bydnem stavu. Podlahy , prahy , lemy , kufr , dvere apod ve spouste mistech diry. Auto jsem dovezl rozebral a tak nejak zacal sbirat na internetu informace co a jak vubec funguje , nevedel jsem totiz o autech vubec nic

. Na aute se udelala karosarska a celolak , prahy , narazniky vse bylo popraskane a nechaval jsem svarovat (plast). Pote jsem opet zacal kompletovat interier a vse okolo motoru. Sem tam jsem si udelal v ramci financi nejakou radost ( sedacka , volant , sehnal kola co jsem nechal znovu lakovat apod.) Pak jsem si auto chvili uzival bohuzel motor se uz take neukazal v nejlepsi kondici tak se sehnal jinej po GO. Behem skladani jsem si udelal radost laminatovou kapotou z integrale EVO, demontaz sibru + mechanismu , celopruchozi 63mm vyfuk apod. Probehla pres zimu vymena a behem tohohle roku jsem tak nejak jezdil , odhaloval nedokonalosti apod.Par mojich chyb pri kompletaci se projevilo (stale se ucim) tak tuhle zimu musim par veci znovu udelat/predelat.Kdyz uz jsem u toho tak jsem se vrhl i na upgrade motoru ktery planuju. Sehnal jsem : Intercooler , regulator tlaku paliva , zesilenej pritlacak , turbo garrett T3 , sirokopasmovou lambdu , EGT , vacky z 1,6atmo apod... Auto mam 3tim rokem a necele 2 roky me trvalo nez jsem se vubec poprve svezl.Snad u me zustane co nejdele

planu je hodne , hlavne seznam polozek co chci koupit a udelat , zbytek ukaze cas a finance. Aktualne je auto" zazimovano " Snad se vam bude muj projekt libit

Mam asi 600fotek tak par jich zde postnu.