LiberaleMiguel2 píše:Jj, Tom tam repasoval třmeny jestli vy dementi si myslíte, že je to jenom o tom zrepasovat třmeny, tak by jste měli přestat chodit na jakékoliv fórum o autech
a o čem to teda ještě je? to bys nám ostatním dementům mohl vysvětlit
Na zelenym krámu neni vidět žádnej progress, tak alespoň já něco přihodim. Nikde nešířím co zrovna za díly se na evo dává nebo nakoupilo, ale tak poodkreju alespoń malej zlomek toho co se děje. Trošku větší IC, custom IC piping a komplet turbo back 3" exhaust
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
ja tu mam nejake podznimi foto na letnich
a jedno foto z dneska na zimakach uz...klasika mit na zimu braidy (vazne me prekvapuje jak jsou lehoucke).. , takze aspon neco funkcniho:)
Klokane ty tam budeš dělat 1000 koní, žes tam narval tak obří IC ? (neber si mě do huby, když sám děláš buď pičoviny nebo nic a o mém autě víš leda tak hovno)
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Ty zelenej už jdi někam do prdele.. Na tvoje každodenní kydy ke všemu tu už nikdo není zvědavej..
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
LiberaleMiguel2 píše:Klokane ty tam budeš dělat 1000 koní, žes tam narval tak obří IC ? (neber si mě do huby, když sám děláš buď pičoviny nebo nic a o mém autě víš leda tak hovno)
Viděl si někdy originál IC? Možná tak akorat v jednom z těch tvých snu jinak by si takovou kravinu nenapsal
Je jen nepatrne větší, ale daleko efektivnější...
Muzes mi rict co jsem na Evu udělal za picovinu? Na aute se dela nonstop jen to nikde neventiluju... Projekt tu nemam jako někdo.
xciba píše:ja tu mam nejake podznimi foto na letnich
a jedno foto z dneska na zimakach uz...klasika mit na zimu braidy (vazne me prekvapuje jak jsou lehoucke).. , takze aspon neco funkcniho:) http://i1029.photobucket.com/albums/y35 ... ltgt14.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
a je to tu zase..... zkorvené pokličky....
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Ríšánku že ty se necháš rozhodit od takovýho primitiva ....btw co ty zrcátka obří pěkný barvičky na brzdách, doufám, že jsi to vzal i s kotoučem jako tady mistr?
Včera sem se byl podívat jak pokračují práce na MRšce. Bylo to fakt úžasný ji poprvé vidět
PS: sedačky budou naprodej
Přílohy
Statstny majitel
Interier jak novej
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Je to 2ZZ JPN verze, takze 140 Kw a 160 Nm
Špička kolem 7.000 otáček
Goldies píše:Je to 2ZZ JPN verze, takze 140 Kw a 160 Nm
Špička kolem 7.000 otáček
Dovolím si opravit - 181Nm
1,8L, 140kW @7600RPm ( ruzne zdroje uvádí 141 i 142kW dle státu kam je určeno )
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Jord píše:Ríšánku že ty se necháš rozhodit od takovýho primitiva ....btw co ty zrcátka obří pěkný barvičky na brzdách, doufám, že jsi to vzal i s kotoučem jako tady mistr?
Rozhodit? Ale to vůbec ne. Jen začal lhát jako vždycky a ted se vyhýbá odpovedi, protože nemá co napsat Klasickej ubožák od kteryho se nedá nic lepšího čekat... Kotouce jsem nelakoval, nechtěl jsem se po něm opicit