Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
číslo motoru ne. typ anoGooder píše:A bude se kontrolovat číslo motoru vůbec? To je brané jako ND, ne? Já mám v TP číslo motoru vymazané.
To abych si ze starého deklu na nový motor přelepil štítek s nápisem "7M-GTE"F.l.a.n.e.l. píše:číslo motoru ne. typ ano
Na to se těším nejvíc. Zmizí všichni zmrdi co se na tom balí. A ti co jim bylo líto dát 30 za dpf a radši dali týpkovi 15 za odstranění ho ted budou mset vrátit zpět nebo poslat auto do likvidace.F.l.a.n.e.l. píše: Dále se můžete jít "zabít" všichni kteří máte odstraněn DPF nebo máte upravený software či vám svítí airbag
Ale uvidíme až to bude no. Každopádně některé auta půjdou asi na díly
Pokud je v plánu úprava auta s rv 2001, můžu být v klidu, i když se totožný model dělal do roku 2004?F.l.a.n.e.l. píše:Dále se můžete jít "zabít" všichni kteří máte odstraněn DPF nebo máte upravený software či vám svítí airbag
Ale uvidíme až to bude no. Každopádně některé auta půjdou asi na díly
já od technika slyšel, že jim údajně na školení tvrdili, že se do budoucna nepočítá i s foliema na zadních oknech, který už jsou i lehce tónovaný z výroby na zadních. Pokud to tak bude, tak by se měli strhat. A u zadního zrušit úplně, protože to brání ve výhledu, ale uvidíme sami. Já bych to zase tak horký neviděl, ti technik udělá diagnostiku a pak bude tisknout papír s 0 závadama?Bobek píše:Je přístupné z kanalu, nekde vespod motoru, bohužel nečitelné - jenze jak chces ochránit cislo, kdyz je na místě, kde na to mma vliv vsekera zmena pocasi, sračka na ceste, etc. No snad bude pokoj.
Jeste me teda zajímají folie, stale se to meri? Na předních oknech a na oknech za ridicem mam atesty - technik nerekl ani pul slova, na oknech v kufru nejsou atesty a to se mu uz nelíbilo. Mam i nejaky protokol a karticku o instalaci folii od suntecu myslim. Vždyť je jedno, co si dam na okna v kufru, i kdybych je natrel na černo. Nebo ne?
na kolik je tohle OVERENA informace ??? ja mam odpalenou jednotku airbagu uz jen proto ze nechci pytle...F.l.a.n.e.l. píše:Napichovat se budou auta od roku 2002takze my co mame veterany jsem v poho.
Napichovat na OBD by se měly všechny auta od r.v. 2OO2 mi bylo řečeno. Starší auta se budou "měřit" pořád stejně. Předpokládám tedy, že pokud se dělá třeba A4 B6 od 2OO1, tak by se podle tohoto tvrzení mělo napichovat skutečně až od r.2OO2. Co se týče airbagů, chipování, DPF, tak mi bylo sděleno, že se to bude napichovat na emisicích jelikož se z auta budou dostávat i nějaké reálné hodnoty přímo z ŘJ pomocí Bosch diagnostiky (nevím jak to bude nebude fungovat. říkal že to bude napíchnuté online na počítač a hodnoty se budou propisovat do systému, tak jako si ta linka "sama" fotí auto na příjezdu a na výjezdu.) Takže když budou rozdílné hodnoty než dle výrobce, tak prostě smolík...maRkus píše:Flanel prosim zjisti mi jak je to s tim napichovanim ECU, diky