imobilizer
Moderátor: Idaho
imobilizer
chtel bych se zeptat jestly jde nejak vyndat imobilizer ale aby šlo nastartovat
Re: imobilizer
a v jakem aute?
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
nevíte někdo jak to udělat ?
jelikož co jsem tak letmo projel google tak vyměnit všechny řj, jinak to vypnout nejde nebo kontakt lancie defakto chrysler/dodge (je to 300c přebalený), ale zkus to taky projít, říkám jen jsem to letmo prolít, ale je to celkem nový auto a ne jako můj ex 20 let starej renault, kde to stačilo vyhodit a prodrátovat...
ja nemyslím tu novou thema ja myslím tu která se vyrávěla od roku 1985 až do roku 1994
Ať nezakládám zbytečně nové téma...Vyměnil jsem na spínací skříňku,protože se mi nevracel klíček a zablokoval se imobilizér,protože ve skříňce je logicky jiný. Jedná se o Audi A4 b5. Dálkový zamykání ani alarm v ní původně nebyl a dodělával ho nějakej kluk, co se zabýval zabezpečením u Audi, takže to (pro mě bohužel) není jenom nabastlený pod palubkou, ale je to fakt dobře udělaný. On už mi s tím bohužel neporadí a proto se ptám Vás, jestli nevíte jak vyrušit imobilizéry ? Když vrátím zpátky původní skříňku, tak to nestartuje, je to prostě celý zablokovaný...
- LiberaleMiguel2
Nechce se mi to tam hledat, ale mám pocit, že na levnealarmy.cz na to něco prodávali. Kdyžtak se zkus s nimi poradit 

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
to mi jsou rady, přes to někam kde se zabývají jednotkama. imobilizer ti trvale vyřadí v jednotce to předělají. auto bude fungovat normálně akorád bez tohoto problému jménem IMO. u nás v servise to tak občas řešíme protože kolikrát je to nejlevnější oprava
většinou to stojí kolem 3-4tisíc dle značky a modelu.
u nás v českých budejovicích tu máme mistra v oboru na to. zatím není nic co by nezvládl
ale neříkám udělej to tak, jen je to jedna s možností 

u nás v českých budejovicích tu máme mistra v oboru na to. zatím není nic co by nezvládl

Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
Už jsem volal známýmu do autoservisu, zkusí to diagnostikou, ale říkal, že sám neví, jestli to dokáže odblokovat.
Proto se ptám, jestli existuje ještě nějaká jiná možnost odblokování ??
Za 4000,- bych radši sehnal komplet zámky, se skříňkou a jednotkou. Do auta se dostávám jenom dálkovým, protože nefunguje ani jeden zámek 
Proto se ptám, jestli existuje ještě nějaká jiná možnost odblokování ??

presne to som zažil na mojom swifteratavar píše:.... Do auta se dostávám jenom dálkovým, protože nefunguje ani jeden zámek