imobilizer

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
čara

imobilizer

Příspěvek od čara »

chtel bych se zeptat jestly jde nejak vyndat imobilizer ale aby šlo nastartovat

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Re: imobilizer

Příspěvek od crocjirka »

a v jakem aute?
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

čara

Příspěvek od čara »

lancia thema

čara

Příspěvek od čara »

nevíte někdo jak to udělat ?

fereros2

Příspěvek od fereros2 »

jelikož co jsem tak letmo projel google tak vyměnit všechny řj, jinak to vypnout nejde nebo kontakt lancie defakto chrysler/dodge (je to 300c přebalený), ale zkus to taky projít, říkám jen jsem to letmo prolít, ale je to celkem nový auto a ne jako můj ex 20 let starej renault, kde to stačilo vyhodit a prodrátovat...

čara

Příspěvek od čara »

ja nemyslím tu novou thema ja myslím tu která se vyrávěla od roku 1985 až do roku 1994

ratavar

Příspěvek od ratavar »

Ať nezakládám zbytečně nové téma...Vyměnil jsem na spínací skříňku,protože se mi nevracel klíček a zablokoval se imobilizér,protože ve skříňce je logicky jiný. Jedná se o Audi A4 b5. Dálkový zamykání ani alarm v ní původně nebyl a dodělával ho nějakej kluk, co se zabýval zabezpečením u Audi, takže to (pro mě bohužel) není jenom nabastlený pod palubkou, ale je to fakt dobře udělaný. On už mi s tím bohužel neporadí a proto se ptám Vás, jestli nevíte jak vyrušit imobilizéry ? Když vrátím zpátky původní skříňku, tak to nestartuje, je to prostě celý zablokovaný...

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Nechce se mi to tam hledat, ale mám pocit, že na levnealarmy.cz na to něco prodávali. Kdyžtak se zkus s nimi poradit 8)
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Lordík

Příspěvek od Lordík »

to mi jsou rady, přes to někam kde se zabývají jednotkama. imobilizer ti trvale vyřadí v jednotce to předělají. auto bude fungovat normálně akorád bez tohoto problému jménem IMO. u nás v servise to tak občas řešíme protože kolikrát je to nejlevnější oprava 8) většinou to stojí kolem 3-4tisíc dle značky a modelu.

u nás v českých budejovicích tu máme mistra v oboru na to. zatím není nic co by nezvládl :) ale neříkám udělej to tak, jen je to jedna s možností :)
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!

ratavar

Příspěvek od ratavar »

Už jsem volal známýmu do autoservisu, zkusí to diagnostikou, ale říkal, že sám neví, jestli to dokáže odblokovat.
Proto se ptám, jestli existuje ještě nějaká jiná možnost odblokování ?? :wink: Za 4000,- bych radši sehnal komplet zámky, se skříňkou a jednotkou. Do auta se dostávám jenom dálkovým, protože nefunguje ani jeden zámek :lol:

Marco.294

Příspěvek od Marco.294 »

ratavar píše:.... Do auta se dostávám jenom dálkovým, protože nefunguje ani jeden zámek :lol:
presne to som zažil na mojom swifte :D

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“