Přídavný budík JOM teplota oleje

Úpravy interiéru, budíky, sedačky čalounění a elektronika v interiéru ( mimo autohifi ).

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Pajda666

Přídavný budík JOM teplota oleje

Příspěvek od Pajda666 »

Ahoj potřeboval bych poradit nemáte někdo schemá nebo radu jak zapojit přídavný budík JOM teplota oleje. Ztratil jsem schéma a ted jsi nevím rady
DSC01186.JPG
. Děkuji za odpovědi
Přílohy
DSC01185.JPG

Spaceman22

Re: Přídavný budík JOM teplota oleje

Příspěvek od Spaceman22 »

Já jsem si kdysi koupil otackomer a na schématu byli všechny typy budiku . a jestli si to dobře pamatuju tak cernej zapojení kamkoli na kostru , červenej na spínací aby se ti rozsvítil ve chvíli kdy otočíš klíčem. Jestli jsem vydělal dobře na fotce , tak musis přivést k budiku hadičku a tam je trošku problém protože musíš návrat olejovou vanu nebo nebo sehnat redukci kterou dáš pod vypuštný šroub .

walish

Příspěvek od walish »

Nebo koupit adaptér pod olejový filtr. Ale zapojení by mělo být klasika, teda červený na spínané +.

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Spaceman22 píše:Jestli jsem vydělal dobře na fotce , tak musis přivést k budiku hadičku a tam je trošku problém protože musíš návrat olejovou vanu nebo nebo sehnat redukci kterou dáš pod vypuštný šroub .
:lol: :lol: :lol:
Pajda666 píše:Ahoj potřeboval bych poradit nemáte někdo schemá nebo radu jak zapojit přídavný budík JOM teplota oleje. Ztratil jsem schéma a ted jsi nevím rady. Děkuji za odpovědi
Ty tri kontakty ve spodni polovine budiku - zezadu (tak, jako na tom prvnim obrazku) jdou zleva doprava:
Cidlo teploty (+), zem (-), zapalovani (+, ON pozice)
Ty dva draty (cerveny +, cerny -) jsou osvetleni (zapojeny na spinac osvetleni palubove desky/svetel).
IQ stylingem nenahradis.

Odpovědět

Zpět na „Interiér - styling a elektronika“