Dobré 7M fakt nestojí pár korun. Ty motory začínají docházet, za levno máš jen kusy co musí na generálku. Pokud se na něm spáchá pár úprav (hlavně co se týká mazání), tak to umí držet dlouho. Samotná klikovka bez výbrusu má často hodnotu 10 tisíc. Potom ty R154 převodovky kurevsky zdražily taky, seveřani je dost často používají, je po nich poptávka a ceny rostou. Doba, kdy šlo tu převodovku sehnat za pár tisíc je bohužel v hájí (ale jestli nějakou máš, rád ji od tebe do zásoby za pár tisíc koupím ). 1JZ za pade možná, ale budeš mít samotný motor a na ten potřebuješ dokoupit ještě dost věcí, abys na to nějakou převodovku mohl pověsit. A zadarmo to nebude.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Samotný motor se někdy vyplatí, někdy nevyplatí. V případě těch 1JZ/2JZ kupovat celou Mk4 nebo Chasera na swap se spíš nevyplatí. Kupovat celou Mk3 kvůli 7M motoru už se taky nevyplatí, podívej se za kolik jsou v Německu. Já už prostě do toho 7M jít nechtěl když byla možnost mít technologicky lepší motor...
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Já bych 500tkč za 996 nedal.
Kdybych měl zůstat u Porsche, tak za 500 je o 10 let novější 987: http://www.sauto.cz/osobni/detail/porsc ... r/16595161" onclick="window.open(this.href);return false;
Nebo bych si půjčil, abych měl na 997.
Jen o trochu výše začínají Vette C6 a spousta pěkných aut, což se o 996 říct IMHO nedá.
A to říkám jako velký fanda Porsche.
Ja sice nejsem zadnej designovej guru Jara,ale nechapu co se tem Porsche fans tak nelibi na 996. Ze jsem divnej o sobe vim uz dlouho,ale me se libi vic nez 997 nebo 991. Bavim se ted ciste o vzhledu.
Ja to mam naprosto opacne, ja tvary , svetla a celek 996 nejako nemusim, a neni to rozhodne o tom, ze mam 997 GT3 v garazi a sen nejvetsi je 991, ktera proste memu oku lahodi naprosto moc.
Proste celkovej pohled na 996, je na muj vkus, takovej jako nejakej. 993 krasne tvary, 997,991 je opet navrat k uhlazenosti Porsche. Ale co clovek, to vkus.
O tom to preci je.
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný. Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Já se teda přikláním k výše, 996ka se mi fakt libí, 997 se mi líbí též zvenku, zevnitř už moc ne. Chápu slabost pro 993, která je taky velmi pěkná, ale 996 mi přijde hezčí
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
993 je proste top, stejne jako 991 GT3, ve kterem jsem sedel min.tyden.
To je proste umelecke dilo.
Ale jak rikam, je to o vkusu kazdeho zvlast a to je moc dobre.
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný. Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
993 je také z mého pohledu nejhezčí Porsche. Taky jsem jí tak před 20 lety měl (a mám jí tedy do dnes) v černé barvě se světlým interiérem a pořád mě tak zlobilo řízení - vypadával tam nějaký kloub a kvůli tomu to bylo rozebrané. Pak jsem naboural přední světlo a nakonec jí odstavil. Jen škoda, že je v měřítku 1:18
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly