Kdybych se tim zabyval ja, tak bych nepouzil kompletni "obruc", ale pouze zesilil ten spoj prekrytim tech usi a pokracovanim pouze do 9 a 3 o'clock prumeru toho obalu. Samozrejme, navarit to prekryti nejen po celem jeho obvodu (jak horizontalne, tak vertikalne), ale take pres nekolik do nej vyvrtanych der v jeho horizontalni ose jak k tem usim, tak k tomu obalu. To prekryti na kazde strane by melo byt take z jednoho kusu (s ohybem mezi uchem a obalem, ne svarem). Ten obal bude dostatecne vyztuzen tou samotnou patronou (a ta neprekryta 180-stupnova sekce mezi 9 a 3 o'clock tam nebude hrat zadnou roli - pokud clovek zvazi, ze hned nad uchyty k tehlici bude ten obal neprekryty po celem jeho obvodu). Ja bych si nejspis zvolil trubku (stejneho vnitrniho prumeru jako vnejsiho prumeru obalu), do ktere bych na jednom miste udelal vertikalni rez, pote ji v potrebnem miste jejiho obvodu pod potrebnym uhlem vertikalne ohnul smerem ven a tu sekci mezi tim rezem a ohybem pote narovnal. Narovnani te sekce potrebne k prekryti tech usi by bylo nejspis jednodussi, nez tvarovani diametru potrebneho k prekryti toho obalu (v pripade, ze by clovek zacal s plechem). Take bych se nebal pouzit i neco silnejsiho, nez 2mm, ale ja mam tendenci vse delat 100x silnejsi, nez skutecne zapotrebi

.
IQ stylingem nenahradis.