Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
dubi píše:To je blázen.Když jsem to viděl na FB, tak jsem si řikal, že jsi to mohl být jedině ty.
že ty ešte nemáš BAN sa čudujem....pufko píše:Nie som zlomyselný ale tebe extra prajem aby ti tá guma praskla a auto si rozsekal na kusy, pretože iné si nezaslúžiš !!!!
A môžete sa tu rozliať na kolomáž že vám sprísnili STK, skrátka kvôli určitým blbcom je to nevyhnutné.
Aspon vidím čo to tu je za ludí, nikto nemá GULE ti to povedať, ba ešte chváliť budú...
Nie som absolútne proti tuningu, ale toto je to čo sa robiť NEMÁ, kvôli imidžu nazuť nevhodnú šírku pneu
..uz ked sme pri tom ... "navazani sa" ...LordMMX píše: že ty ešte nemáš BAN sa čudujem....
myslíš si, že on na tej vectre bude jazdiť? jedine tak z garáže na prepravník a z prepravníka na výstavu... české cesty stejne na taký lowrider stavané nie sú...
nedělám kompromisy, žádná s úprav mě nebude omezovat auto běžně využívat. ale dík.petanek192 píše: kompromis ...
Jen tak dal tesim se na finale
máš to taky hezký uvažoval jsem o gumě 205/35/19, jenže to už je nereálný na 9j budižPhob. píše:215/35/19 je na 9,5" hezky natažená, Jinak se těším na další fota, toto je trošku brutální projekt
pufko píše:Nie som zlomyselný ale tebe extra prajem aby ti tá guma praskla a auto si rozsekal na kusy, pretože iné si nezaslúžiš !!!!
Nie som absolútne proti tuningu...
a ve finále sem hodíš 3 odkazy, kde ses nechal inspirovat a nic proti Tvé práci, ale podle fotek to vypadá, že postupuješ víceméně stejně (aspoň, co se lemů týče), jako v odkazech a všechny 3 odkazy jsou na VW koncern..Lordík píše:bejt kopírka kopírek jak je to ve světě VW a podobným kde nikdy nikdo nic nevymyslí a všeho se bojí, to není cesta pro mě...
pojmem brutální jsem to nemyslel ve špatném slovasmyslu, ba naopakLordík píše:- brutální? to je úhlu pohledu![]()