No právě, zábavná vzhledem ke konstrukci prostě být musí, nevypadá zle a dostupná je taky docela dobřephaeton_esc píše:jenom pořiď, ona i bez rámu vypadá dobře. a to svezení je s ní prostě zábavný

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
No právě, zábavná vzhledem ke konstrukci prostě být musí, nevypadá zle a dostupná je taky docela dobřephaeton_esc píše:jenom pořiď, ona i bez rámu vypadá dobře. a to svezení je s ní prostě zábavný
forum.mx-5.bizm.artty píše:No právě, zábavná vzhledem ke konstrukci prostě být musí, nevypadá zle a dostupná je taky docela dobřephaeton_esc píše:jenom pořiď, ona i bez rámu vypadá dobře. a to svezení je s ní prostě zábavnýNo uvidíme, 8 Opelích let je fajn, ale trošku mám chuť vstoupit do neznámých vod
3.0i V6? taky se mi to motorizačně zamlouváremix píše:Další kruhy v domě
Jak víš, že má smartphone? Třeba to fotí N5110Sova píše:jajine můžu se zeptat jaký smartphone dělá tak tragické fotky?
Jajina tipuji minmálně na IphoneTuner#2 píše:Jak víš, že má smartphone? Třeba to fotí N5110Sova píše:jajine můžu se zeptat jaký smartphone dělá tak tragické fotky?![]()
Jinak to teda tipuju na výřez...
to auto je MODRÝonetwothree píše:Asi že to je fialová?Jord píše:co je na modré barvě přihřátého?
je to 2,0 16v a to z duvody nabidky, a za b.) jediny motor ktery v tom snesu... g60 a vr6 budou vic na dilne nez na silnici a na to uz fakt nemam vek a nervyonetwothree píše:Corrado - vyjma Porsche nejhezčí auto celýho koncernu za posledních x desítek let a tahle barva mu obzvlášť sekne(ale dovedu si představit že jí někdo označí za přihřátou
) Škoda jen, že to neni G60.
polo LUPO ?AlesiBoss píše:Jojo, polo se mi fakt nelibilo, ale tohle bych bral i ja a to je co rict
tvlluke.bean píše:Markusi , konečně pěkný auto , to lupo byl hroznej verk
no jomaRkus píše: polo LUPO ?corrado je uplne jiny level, to se neda srovnavat...
A jaké jsou představy o autě s pořádným motorem?Phob. píše:SomČarovný: Tak jsem si to tipnul dobře, že jsi to byl ráno tyvýměna přichází v úvahu nejdřív až příští rok, ale chtělo by to už konečně něco s pořádným motorem, těch udýchaných 1.6tek mám už dost
No řekl jsem si, že další auto bych chtěl combi/variant/avant a nejlíp s šestihrnkem, ale bez automatu. Možná ti to příjde úsměvné, ale po těch 1.6tkách mi jako pořádný motor příjde i 3.0i V6 nebo 3.0TDI V6 v Audi A4/A6F.l.a.n.e.l. píše:A jaké jsou představy o autě s pořádným motorem?
á pán se splašenou nákupní taškouFlp píše:Jedna z Písku. Taky máme ty raritní kola![]()
super, moc dík za fotkyFlp píše:ladaf: Díky. Legacy jelo taky pěkněNašel jsem s ním dvě fotky, sice nic moc kvalita, ale aspoň něco..
Je to 1.8T 120KW. Každá druhá 3.0 V6 je KO, to mě od toho motoru tak nějak odrazuje,.. už sem měl 2x2,4 2x2,8 pak 2,7biT a 2x1,8T automaty i manuály. Nejlepší mi ovšem přišla varianta 2,8 MANPhob. píše:3.0i V6? taky se mi to motorizačně zamlouváremix píše:Další kruhy v domězatím nevím jestli bude volba toto, a nebo zkusím prvně naftu v podobě 3.0TDI V6 v novějším modelu...