Fotky zde:
http://tunerrr.rajce.idnes.cz/Gumball_3 ... ha-Hilton/" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderátor: Hasis
Mě moc porušování dopravních předpisů a honičky na českých dalnicích jako "zábava jinak" teda nepřijdeF.l.a.n.e.l. píše:Nechci tu šířit flame, ale na worthu lítají také auta rychle a je to sraz "nějakých" aut. Tohle je také sraz nějakých aut s tím, že majitelé jsou finančně jinde (nebudete jim to mít doufám za zlé) a tak se baví trošku jinak, než aby dva týdny stanovali na jednom místě![]()
Navíc část peněz jde na charitu.
Osobně nevidím na tom nic špatného. Pokud někdo závidí, patřím mezi ně. Ale přeju jim to...a klidně do mě chlapci
Myslim, že dneska už je to hodně v poklidu oproti předchozím rokům, kdy šlo vážně o život. Spíše mě zaráží ta typická vlastnost některých lidí, kteří ve všem musí hledat nějakej smysl a když to podle nich tak není správně, tak to jsou pitomci a idioti...MartyCZe píše:Mě moc porušování dopravních předpisů a honičky na českých dalnicích jako "zábava jinak" teda nepřijdeF.l.a.n.e.l. píše:Nechci tu šířit flame, ale na worthu lítají také auta rychle a je to sraz "nějakých" aut. Tohle je také sraz nějakých aut s tím, že majitelé jsou finančně jinde (nebudete jim to mít doufám za zlé) a tak se baví trošku jinak, než aby dva týdny stanovali na jednom místě![]()
Navíc část peněz jde na charitu.
Osobně nevidím na tom nic špatného. Pokud někdo závidí, patřím mezi ně. Ale přeju jim to...a klidně do mě chlapci
Samosebou je chapu, že pokuď maji supersport tak si na to někdy dupnout musi, ale vzhledem kolik "tragedu" tenhle "zavod" jede