Jak se dá zjistit, kde uniká chladivo z klimatizace? Bohužel to utíká asi dost pomalu, protože po naplnění dokáže fungovat celé léto... ale na jaře je zase prázdná
Předpokládám, že tohle pravděpodobně doma neudělám. Tím pádem schopný servis v Praze, kde mi to neodfláknou a udělají fakt pořádně...ale aby to nestálo jako jiná Omega
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Nech si to naplnit s UVckem a obcas projdi vedeni s UV lampou... Jestli to unika hodne pomalu, nemusi se jim to tam na miste vubec projevit Me to taky utikalo pomalicku a pod uvckem ten unik byl tak za mesic videt
Nebo se prodává i nějaká barevná kapalina, která se časem projeví stejně jako UV, ale chce to hledat. Vidím to sám na autě, jak je tam ten velký motor a všude všechny kraviny, tak je takřka nemožné to místo najít.
Vtipné na tom je to, že to může být nějaké blbé těsnění za pár korun, ale práce a 2x naplnění klimy není levná záležitost..
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
pokud nemuzes najit unik tak koukni pod vsechny drzaky trubek a na chladic klimy z druhe strany ( od chladice vody) ... ten mastny flek urcite najdes... jinac bud se nekde objevi UV, a kdyz ne tak jedine firmu co ma "čichací stroj" nejbliz okoli prahy 5 ji maji tusim v reporyjich
Markus: Díky za tip, zkusím si to projít a uvidíme. Vy ještě plníte klimatizace? Že bych si pak stavil, až najdu únik.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Ze rovnou nenapises , u omegy to casto unika prave takhle pomalu tema Ventilkama co jsou na doplnovani , staci vymenit a budes mit po problemu ( kdyz teda nebude nekde problem jinde, ale to by nebylo tak pomalu...)
Cožpak já vím, že máš ještě Omegu To tu byl pořád nějakej Ford Každopádně děkuju za tip. Podívám se na to, jak vypadá vedení jak psal Markus a pak vyměníme ventily a uvidíme
Tata i ja mame ventilky vymenene defakto az ten kamarad co umi omegy tohle udelal a rikal ze je to bezny problem a omega stale zije (ale stale nejezdi:D )
ani se neptej... Vse jsem udelal pocinaje brzdama - podvokem - pak osetreni karoserie a lak - a nakonec motor a 2x (MV6) zadreno behem 10km , tak jsem to dal zatim k ledu