Necekal jsem ze se toho doziju... Pepici tu na severu nemaji v tabulkach Mustang GT tudiz mi tu nikdo (obvolal jsem 7 stanic) nedokaze udelat emise. Poradi nekdo s obdobným vozem kam zajet? V nejhorsim Dekra v Pze holt...
Dekuji
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
No to mě nepřekvapuje. Nakonec bezkonkurenční byla tehdy historka od nebožtíka Maraudera o tom, jak nějaký jeho známý volal do Chevroletu těsně po tom, co se přetransforovali z Daewoo s dotazem, jestli jsou opravdu Chevrolet nebo Daewoo a pak se snažil cosi objednat na Vette...
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
To se mi tehdy kroutily nehty kdyz jsem videl reklamu kde jelo nejaky Daewoo vedle Vette jakoze rodina. To bylo porad nic proti tomu co se deje ted za genocidy...
pavelini píše:Rad jsem te videl kamo, jen toho casu nebylo moc.
GT je krasavec.
Pajo dekuji moc.
Nicmene jsem prave dostal info ze Mustang stejne musi do Prahy do Dekry. Rozpeti 20-50tis takze na to seru a poslu to dal. Na tohle nemam cas ani nervy...
Cumstang spinká... Dostal jsem kontakt udajne na jedinou STK co dava Ameriky a to je Chodovec. Je proste problem s výpisem údajů pro český TP to stoji tu dvacku plus nemam na kastli VIN tak je treba vyrazit náhradní technologií atd... No rad bych v dohledu našel cas a chuť to resit tak uvidíme. Tohle mam jako zkušební ameriku poněvadž mam v planu daleko větší nesmysl nez obyc Mustang tak abych věděl co mne čeká. Uvidíme a děkuji.