Potrebuji poradit nic me nenapadá mám kapotu se sani směrem k oknu *přidám foto* kapotou mi bude chcat do motoru co udělat aby nezatekalo ?
Sání v kapotě
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Sání v kapotě
Cau,
Potrebuji poradit nic me nenapadá mám kapotu se sani směrem k oknu *přidám foto* kapotou mi bude chcat do motoru co udělat aby nezatekalo ?
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sání v kapotě
Udělat tam kolem dokola malý okap
Na GSi, které má na kapotě malé výdechy jsou taky takové nástavce pro odvod vody mimo motor. Sice tím výdech úplně ztrácí smysl, ale jinak to asi vyřešit nejde.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
použiju téma
řeším boční výdechy do blatníků, není někde snadno k nalezení nějakej tuzingovej hotovej kus ?
spíš něco nečouhajícího, ale vzhledem k lemum blatníků by to nemusel bejt problém
dík všem
řeším boční výdechy do blatníků, není někde snadno k nalezení nějakej tuzingovej hotovej kus ?
spíš něco nečouhajícího, ale vzhledem k lemum blatníků by to nemusel bejt problém
dík všem
vzdělání není zárukou inteligence
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Z Transportera T4 nebo ze Sprintera - ty mají pěkné mřížky na pravém blatníku.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Ještě W124 D turbo, 24V a 20V verze měli také na blatníku mřížku. http://www.benzworld.org/forums/attachm ... n-benz.jpg
Mercedes W201 a W208, ex W124
- LiberaleMiguel2
Hyundai Coupe 2G se dá taky použít
záleží jaký typ chceš
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
něco jako ten hjundaj
ale ten to má schovaný v blatníku a tomu uzpůsobený dveře
já bych asi šel cestou mírně vyčnívající
ty t4 nebo med to je opravdu prostá mřížka a to nee
ale ten to má schovaný v blatníku a tomu uzpůsobený dveře
já bych asi šel cestou mírně vyčnívající
ty t4 nebo med to je opravdu prostá mřížka a to nee
vzdělání není zárukou inteligence
Myslím, že stačí najit někoho s kladívkem a chutí a ten ti vyklepe cokoliv kamkoliv dle potřeby.
www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW