Jediná chyba tohoto vozidla, jsou sedačky. Sportovní moc nejsou a hlavně se v nich nedá spát, jinak by z toho krámu člověk už ani nikam nechodil, když už se tam složí.
Goldies Gratuluji k vozidlu, přeji mnoho zábavných km bez závad.
Tak tak. Když už tak už Bezpečnější, vyšší výkon, nižší spotřeba, lepší výbava. Uvidíme jak se osvědčí dlouhodobě, ale nekupoval jsem to úplně na blind a vím, co od toho čekat
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
JRD McLAREN píše:...jeeeee ono to Idaho uz konecne dokazal zlozit dohromady ...
to je super .. .
) jj kdo si počká.. ale byla to fuska to vse dohledat
RB/1+2JZ/13B/KLZE - Dovoz JDM motoru na zakázku, přestavby, swapy, renovace - info po mailu
Swapy 1/2/3UZFE takřka do čehokoliv
Transport podvalem po celé EU za příznivé ceny.
No nacpal jsem se za volant a nechtěli se mi ven startovat se mi to nechtělo, bo je baterka KO a stejně tam není palivo na projížďku. Zatím si můžu hrát s ocelovým kartáčem a barvou s tou nápravou ze Supry
Na to musím oživit Fiestu, ta má plnou nádrž plynu
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
Angličák píše:Goldies nikdy jsem tudle generaci MR neměl rád, připadla mi ještě víc gay než MX-5, ale s tím, jak to auto stárne, tak jen zraje a je to lepší.
Ani mi nemluv, se vzhledem pořád trochu bojuju Ale zvykám si, zvykám si Ono když sedíš za volantem, tak auto z venku nevidíš A myslím, že konkrétně za moje auto, bude mluvit něco jiného
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Ježíšek přinesl regály na uskladnění pneu a drobností v garáži. Konečně to nemusím válet na zemi a neustále přemisťovat. Dneska jsem začal s výměnou tlumičů a bude to zase o řezání, broušení a vrtání, tlumič je krapet dospělejší