Zdravím, potřebuji si co v nejbližší době koupit auto. Na nové bohužel nemám, takže je u mě jasná ojetina. Díval sem se na stránky AAA auto bazaru a zaujalo mě tam pár nabídek. Zítra se tam du kouknout. Chtěl sem se zeptat na vaše pozitivní zkušenosti s tímto bazarem? Lidé kolem mě ho jen chválí. Díky
Nejlepší. Když tam přijdeš dostaneš na ukázku vozu segway, aby jsi nemusel jít pěšky. Na cestu dostaneš doutník a kaviár. Vybereš si auto k tomu dostaneš zdarma 100tis na benzín. Stáčení kilometrů a bouráné vozy jsou v aaa nesmysl. Jenom top stav po důchodci. Když si vybereš vůz, dají pět sad alu kol s new pneu a povinnou výbavou. Samozřejmostí je, ještě dodatečná sleva. Jdeš to sepsat máš hodně času, na přemýšlení ti dají dvě děvky zdarma. Pýj ať při podpisu nejsi v křeči . Nkdo tě do niceho nenutí, vše je psáno velkým písmem a smlouva je srozumitelná a na jednu A4. To že tve budoucí vozidlo je v sekci vrak na který se nevztahuje nic, ani jejich mechanické pojištění to je normální. Na úvěr dostaneš jestě dalsi slevu a chlebicky na cestu aaa nepotřebuji vydelavat. Jdi do aaa jsou fakt nejlepší.
Jasně, AAA je ve své podstatě charita. Oni na každém autě prodělají strašný prachy aby ho dali do pořádku a potom prodali lidem, kteří se nebudou muset o nic starat. A to za tu nejvýhodnější cenu
Nebylo by lepší smazat celý tohle téma?
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Tak sem se byl podívat v bazaru a rovnou sem koupil i auto. Zatím žádné problémy nejsou vidět. Díval se na ně i známej mechanik a říkal, že auto odpovídá stáří. Tak uvidíme jak to bude pokračovat. Ale snad nebudou problémy.