Firma co v praze prodává německé převozky jeden čas půjčovala maďarské převozky.. Jednu chvíli těch maďarských značek jezdilo po německu opravdu dost a teď už jsem je dlouho nepotkal ale za to vídám dost těch SK a CZ převozek.. Jednou jsem se na to ptal chlápka na pumpě co je měl na autě a říkal že ho x let zpět chytli a měl to za 30 euro, raději se na to vykašlal a potom co viděl kolik aut se na nich vozí tak začal znova jezdit ale sám nevěděl jestli to je legál .. Občas se povede i u nás potkat handlerské německé červené čísla... Taky nevím jestli to u nás jde nebo ne
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Po správnosti by prevozky mali byť vydané v tom štáte kde je vozidlo registrované. Viem že jednoho času polovali policajti tuším na vozidlá idúce z belgicka a na 100% z IT kde vybavenie prevoziek nebolo možné v ten den, preto sa používali cudzie. Tak sa rozdávali pokuty za "ne-platné" prevozky
No ono celé to prodávání převozek "předem" nedává moc smysl.
Tehdy jsem si taky byl vyzvednout převozky tady v Praze, které jsem si objednal přes net. Asi vše v pořádku, jenže v papírech k převozkám byl jako "vývozce" napsanej majitel firmy (pan XY, bydliště někde u Liberce) a převozky měly na značce "GR", protože byly vydaný v Žitavě.
A pro auto jsme si jeli až na sever a místní hoši se stejně tvářili, že jestli nás někdo zastaví, může s tim bejt problém. Protože bych na nic měl bejt já a měly by bejt vydaný tam, kde se auto prodávalo...
Nejlepsi je platak snad ne. Ty predem prodavany prevozky jsou sebevrazda. Dokud je nevyda nemecky urad jsou neplatné. Aspon tak to bylo pred rokem kdy jsem je použil v nouzi.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Joyride
Jasný vím že ty převozky předem tam jsou takto vypsané.. Ale pro někoho na rychlo a nebo o víkendu to je třeba zajímavé..
Zemi
Plaťák je samozřejmě nejlepší volba, ale třeba se někdy podaří vzít auta dvě a nebo je to auto na plato moc téžké.. Z tohoto důvodu jsem se jen ptal jak to s těma našema značkama chodí..
Protože pro člověka co je má tak je docela rozdíl platit 0 nebo 100 euro (nebo kolik ty německý žluté stojí)
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675